Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Odlican vic.
Niksicko je puklo skroz i nije ni cudo kad ga prave nasi.Pored vrsne crnogorske vode.

- - - - - - - - - -

Има,одлично,одлично пиво...Једном сам пробао и Јагодинско,добро било,ал га нема да се купи..
Kod nas se pije jedino zajecarsko,od pre 2 godine.

Искрено ја сам га први пут купио чисто јер је натпис на ћирилици,било ми драго да видим да нису све пиваре пале под западњачки утицај,кад оно екстра пиво,од тада ми је број 1..ова страна срања што увозе а јефтинија од наших пива не купујем..Никшићко сам задњи пут попио у Црној Гори на мору пре 9 година,и никад више..Горко пиво превише за мој укус...

Ni zajecarsko nije vise nase i jedino je na cirilici.Kupio ga je hajneken i za centar i jug se pravi u Zajecaru a za sever i sve plasticne boce se prave u NS-nazalost.Kazu da posebno filtruju vodu da bi bila kao u Zajecaru.Bila emisija o tome ali ja tome ne verujem.Daleko je bolje u staklu i bolje je iz zajecarske fabrike.

I za mene nema boljeg od valjevskog.Prvi put ga proslo leto probao,bas je dobro(pitko),mada je i jagodinsko odlicno.

Kad se prisetim tih dana kriglu sam obarao za 6 sekundi, 2004 takmicenje u ispijanju piva popio sam moju kriglu i uzeo od drugoplasiranog ,jer je odustao i njegovo pola krigle popio sam pre nego trece plasirani takmicar, kao glavna nagrada je bilo 5 kartona 0,33 mb.

Sto rece kolega nisam ni znao da postoji ova tema.Sto se tice mog iskustva sa pivom mogu reci da je visedecenijsko,tacnije par godina vise od dve decenije.Ostale vrste alkohola skoro da ne konzumiram uopste,vino samo u slavu kad se pije.Davnih godina smo obilazili Beogradske radnje da bi nabavili sto vise razlicitih vrsta piva i pravili degustaciju.Lepa su to vremena bila a i strano pivo je stvarno u to vreme pravljeno u inostranstvu i posedovalo je znacajan kvalitet.Tih godina mi je medju omiljenijima bio Amstel jer smo ga racunali kao zadnji bastion piva jer Heineken zbog svoje slatkosti skoro da nije mogao da se ubroji u piva.Sto se tice danasnjice meni i mojoj ekipi je u zadnjih par godina najblize Zajecarsko pivo.Sinoc smo nas cetvorica popili trideset i nesto zajecaraca sto nam je ritual u proseku svake trece veceri.I naravno uvek hladno,i na temperaturi minus dvadeset iskljucivo hladno,skijasi znaju zasto.Uzdravlje

Čuo sam jedan vic pa ću podeliti sa vama:
Ode čovek u kafanu,naruči jedan Lav pa drugi itd....na kraju se napije da nezna za sebe,krene kući i stigne samo do prvog jarka,padne i zaspi.
Naidje jedan peder i dobro ga izje....e
Sutradan ponovo navrati u kafanu,konobar ga pita dal može 1 Lav
-Bolje će biti Jelen od Lava mi boli **greška

Xexe dobar vic svaka cast :haha:

Poslednja izmena od urednika:
Ja cepam jelena godinama.Mada od kako mi u jednom klubu uvalili nekog sto mu isteko rok nije mi vise to-to.Jednostavno od tad nemam taj osecaj za pivo i od tad pijem mnogo brze,navalim dva puta i gotovo.
Skoro sa drugarima pijemo i kucnemo se i posle pola minuta aj opet,a drugar me pita "a de je tvoje",a ja moje odma otreso.

Detaljno objasnjeno

A ovo je laksa i brza varijanta,preporucuje se pocetnicima u ovom hobiju.

Bolje nego bilo koji Jelen ili Lav :)

Izmedju Lava i Jelena, pobjedjuje Lav.
A kada imam izbor, pijem Paulaner. Radi se o njemackom psenicnog pivu.
Kako ja dijelim piva na gazirana/manje gazirana i gorka/manje gorka ovo je manje gazirano i manje gorko.
Sto se tice cijene, ovdje u Banja Luci razlika izmedju Paulanera i Nektara je pola marke sto je mizerno kada se vidi kolika je razlika u kvalitetu.

Slabo pijem pivo. Samo kad cela ekipa pije. Onda obicno Lav preferiram u odnosu na Jelen. A ono sto obozavam su vina i rakije:ppozdrav:

Nazad
Vrh