Kunići mešane rase za svoju potrebu

Odg: Svaštara

dobro je samo mora za jos tolko biti dublja najmanje...to je dobar sistem lako mozes da pregledas gnezdi itd...

Moj prijatelj ima 7 ženki i vrlo slične kotilice.Ne pamtim kad je imao problema,ima mešance,još su mu kotilice značajno manje...

MikiPalić je napisao(la):
dobro je samo mora za jos tolko biti dublja najmanje...to je dobar sistem lako mozes da pregledas gnezdi itd...

Bok.

Duboka je 12 cm, a prednja strana je nešto niža, oko 7-8 cm od poda. Stranice jelove daske, pod šperploča. 20 min posla. Lako se čisti, samo preokrenam. I lako se vidi kolko ima mladih i jel ima koji mrtav. Toga odma izvadim jer inače trune i hladi ostale.

Ne trebas da vadis uginule kunice, to ce zenka da odradi, koja ugine onda izbacuje iz gnezda!

nece da vadi uvek ja sam imao slucaj da sam nasao posle par dana u gnezdu uginule kunice i ne dira ih.

Ok hvala.
Probat ću ih ostaviti, ako (ne daj Bože) ugine.
Kolko vam u prosjeku legu mladih, kalifornijske,novozelandske ili panonske?
Pozdrav :cao:

Pre neki dan mi se okotila jedna panonka i kad sam ogulio male napravio ovu bundu.

@ peto1

Zar i ti sine Brute?

Post je spojen: [time]1269717813[/time]

9
6
8
10
10

Jedna sto se okotila pre neki dan ima 9 komada prvi put je imala 8, znaci da se popravlja. Ostale treba da se okote 6 i 7 aprila.

TexasRabbit
33yjifn.jpg

Kakava je ovo zecina cime li ga hrane.

@ mityoo
Masala samo tako i nastavi bice ono meso na stolu.

peto1 je napisao(la):
Jedna sto se okotila pre neki dan ima 9 komada prvi put je imala 8, znaci da se popravlja. Ostale treba da se okote 6 i 7 aprila.

TexasRabbit
33yjifn.jpg

Kakava je ovo zecina cime li ga hrane.

@ mityoo
Masala samo tako i nastavi bice ono meso na stolu.
@Peto1
to su ti divovi sto si slikao kod makedonca?

javlja se pronalazac...mora prvo da patentira da bi pokazao slike svojih kunica i kaveza...pronasao covek izvor,ali ne i toplu vodu...

Јос само и тату да питам дал че ми дозволити да поставим слике и све че бити уреду ма нечу бре неко да ми украде патент слике недолазе у обзир

@ MikiPalić

Kad vec spominjes vodu kako je bilo zimus u kunicarniku jer se voda zamrzavala ili je bilo dovoljno toplo da se ne smrzne.

Nazad
Vrh