Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tacno tako, sa garancijom ostaju skotne posle treceg dana. Ja sam ranije uparivao i posle 5-6 sati po okotu isto odmah prime muzjaka bez problema. Ali zenke posle godinu godinu ipo dana nemaju vise tako dobru skotnost i posle toga sam menjao nova priplodna grla. Medjutim sad ne zurim sa proizvodnjom i vise ih cuvam zbog stalnih musterija i jedne privatne bolnnice.
Ja sam ovako nesto dobijao kada sam ukrstao Njemackog sarca sa Angorom belom,U prvoj generaciji sam dobio sve male sa normalnom ( srednjom dlakom) a kasnije sam dobijao i Angore u leglu sa vise boja ( belom,crnom ,sivom,sarene)
Zdravo, dali ima neko kunice krupnije rase za prodaju trebaju mi za klanje dolazim na odmor pa hocu da okrenem nesto na razanj....
trebalo bi mi jedno 5 do 10 komada
- - - - - - - - - -
Zaboravio sam da napomenem ja dolazim u srbiju 31.07.15 , tojest prolazim autoputem pa da se negde sretnemo da preuzmem kunice ko ima za prodaju mozemose lako dogovoriti i ja cu rado osaviti moj broj telefona....