Zhexy
Član
Covek ti si legenda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nisi nam još taj recepat napiso,kriješ nešto????Svaka cast Pero.Ikod mene je juce na meniju bio specijalitet od kunica.Zapravo imao sam neke goste iz Valjeva pa je supruga pravila cuftete od zeke.A jutros ide dinstani zeka preliven sosom od belog luka (u prahu) i likera od kupine.
Crni nista bre druze ne znas hahhahahhahahahahahahahahahahhahaahahaha ma super samo da se klopaLepo ste ga uresili-ko' prema Suncu!! Uz to ide dobra (hladna ) kupus salata+ peceni crni luk (na rostilju)+ hladno pivo....uuufff...kad' se to sve lepo slozi-trbu' dodje do pod grlo
Hahaha...Da. pa mislio sam da je losa cim nece on da naraste tj nije ga imala nikako.Ček, zaklao si ženku zato što nije hteo da joj naraste podbradak?
Drug sigurno ti nije lose nista rekao drobac jer kad zenka ima podbradak a podbradak joj raste jer joj staje rast i onda se goji sigurno je ta zekica mogla jos veca da bude da si je ostavio.Jer dok ga nema po pravilu nnije debela i da jjos treba da rasti sad imas i starije zekice koje nemaju podbradak jer su mrsave ili se drze na toj debljini zbog kocenja.Jjer bi trebalo l lakse da se okoti i mozda cak i vise okoti nego one debele sto opet kazem da nema pravila.A i ne mora da se svaka ostavlja treba nesto i u lonac da ide ne bitno kakva je dobar gulas ili rostilj ne bira nistaMora neko i da kontrira ma bice zenki jos dosta .
- - - - - - - - - -
A i cini mi se kao da nije bila losa tj mogla je jos da se udeblja.