Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svidja mi se, ovo cu morati probati. Znaci cisto meso (bez ikakvih primesa?) sameljes na masini dodas zacine, izmesas, napunis u creva, kuvas i to je to ako sam dobro shvatio ako ne ispravi me. Samo napomeni vreme kuvanja bar otprilike!
Tako je kao sto ti je sada i szeki napisao....Znaci barenje na 70-80 stepeni 2 sata i posle toga jos pola sat da bude u toj vodi pa da se izvadi na hladjenje...Svidja mi se, ovo cu morati probati. Znaci cisto meso (bez ikakvih primesa?) sameljes na masini dodas zacine, izmesas, napunis u creva, kuvas i to je to ako sam dobro shvatio ako ne ispravi me. Samo napomeni vreme kuvanja bar otprilike!
Neverujem dog neprobamAjd da probam da podelim neko moje iskustvo sto se tice sunkarica posto uvek su mi ispadale dobro.
Neverujem dog neprobam
Druze ako mozes samo da napises koliko si puta samleo i kroz koju velicinu hvalaDa malo osvezimo temu ipak je stigla zima i zimske carolijeof kunica....
Sunkarica od kunica...
Cisto meso od kunica pomesano sa zacinom sunkarice...
Napunjena creva filom od mesa....
Barenje(kuvanje)sunkarice....
Hladjenje....
I naravno degustacija.....
Ko nije probao preporucujem mu odma da napravi i proba...