szeki-telep
Član
Evo mi počinjemo sutra:idem kod Poni-ja nekim poslom,ješću kobaje a nosim moje šunkarice na probu,ha-ha!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Аууу брате сто то лепо изгледа, цак се и овдје осети мирис...
Ni ja nisam mogao verovati kakvog su ukusa,ali kada sem danas probao vec sam se dogovorio sa mojima bog da srece i zdravlja, sledecu zimu cu da bar 10 15 komada na susenje,jer je stvarno super ukus,a kobaje vam javim cim ih probam,pa ako su i one dobre zovem vas da zajedno uzivamo dok klopamo a naravno kasnije i da zalijemo ili !Pero baš lepo vise, lepi su za gledanje a u loncu ili šerpi su još lepši,to je ono pravo, svaka čast.
Hvala ePajko drago mi je da ti se svidja,a slike sam postavio da bi se sto vise ljudi odlucilo da i oni drze kunice i da vide kakve sve to djakonije moze da se pravi od kunicijeg mesa,a ujedno koliko je to i zdravo i lep hobi!Zao mi je sto trenutno nemam kunica za klanje. Treba bas ovih dana da se stavi meso u susaru na susenje, eh da imam zaklano bar 2 3 zeca u salamuri pa da izmesam sa svinjetinom
Pero dok sam te pre koji dan hvalio za slike sad vac pocinjes da nam pravis zazubice sram te bilo Salim se malo svaka cast samo redjaj slike i hvali se kad imas cim ziv bio i ti i tvoji zecevi tj. kunici