Nisam nikada video ovu vrstu mesa da se dimi i prave đakonije pa me baš zanima kako i šta.Postavljajte slike na forum da mi ostali vidimo i samo napred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala szeki ,ja cu to morati sl.godine da probam da napravim,moram samo onda vise okota da pripremim da bi imao mesa za sve ove mesnate carolije...Au Pero,ti si tek majstor za ove stvari.Ja ću tamo sredinom januara da pravim salame(šunkarice) od čistog kunićjeg mesa,pošto ih klinac obožava(o mami i tati da ne pričam).Pravio sam dosad dva puta,bilo je fantastično,ali je kratko trajalo.
Hvala Pero,a i tvoje izgleda savrseno,nemam reci...a za ukus pa NEMOZE DA NEVALJA...mi koji koristimo meso od kunica to sigurno znamoAu Pero šta reći slike sve govore, a ukus možemo samo da zamislimo, bogami majstorski.
ja svakako dolazim sa mojom šunkaricom pa da se najedemo i napijemo.Pa epajko ba je lepo cuti reci hvale od nekog!!!a sto se tice masnoce moguce je da je trebalo malo vise,ali ja sam uzeo od svinje ledjnu slaninu a ta je bas skroz masna skoro da nema mesa na njoj,a to mi je preporucio mesar kod kojeg kupujem takve stvari,pa cemo da vidmio sta ce da bude,uglavnom cim probam JAVLJAM VAM pa ko hoce moze i da dodje da vas posluzim uz koje ili domace !!!
Naravno zorke,ja sam tu I sve sta budem mogao ja sam voljan da pomognem!!!I to sto kazes blizu je Petrovaradin kada budes hteo javi mi pa da dodjes,taman sad kada kobaje odimim jos dan dva.pa kada ih stavim na mraz da izmrznu bice I da se jede I pije
Hvala,danas sam ih jos odimio a sutra idu na mraz i promaju,pa cemo uskoro i da probamo pa vam javljam utisak kakve su posto ih prvi put pravimPera svaka čast za kobase i trud,možda i ja u budučnosti pokušam napraviti kobase