Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najvise me to i brine mada nije tesko ubaciti jos jedan klip…Koja je tezina tog adaptera?
Može se desiti da će sa takvim adapterom pored obaveznog 3.klipa morati i da se dodaju tegovi na zadnji most. 170-ka bez problema radi sa 6 redova, obrati paznju na tezinu adaptera (sklopivi oko 2300-2400kg) i koliko mu je kačenje dalje u odnosu na npr. Zmajev adapter.Gledam adapter za mog 171 zmaja… sta mislite o ovom oros 6s na polovnim automobilima kod jozefa u beceju?
Manje od toga ali tog može uskoro da čeka ozbiljan (čitaj skup) remont.Zektor između 25-30.000 evra.
Pa ne verujem da neko ko kupuje takav adapter od 40 + hiljada evra msm na nov, planira da radi 100 lanaca godisnje. Sigurno da je radio alli i 12 privodnih lanaca za taj adapter nije mala stavka.Ako su stavljeni novi privodni lanci znaci da sigurno ima dobar broj hektara iza njega,mislim ne verujem da se ti lanci menjaju svaki cas.Sve u svemu jeb... lance ,bitno je stanje lezajeva i zupcanika,za njih trebas rasklapati ceo adapter za zamenu istih a privodne lance moze i dete promeniti.
Ako je fabricki na 70 cm I ako nisu kljunovi menjani do 25.000 evra.Sta mislite koliko vredi clasov conspeed 6 redi prklopni 2003 god prvi vlasnik? Stanje odlicno.
Msm da nista nije menjano osim lanaca sve je fabricki. Radio godisnje do 400 lanaca. To je provereno jer znam coveka.Ako je fabricki na 70 cm I ako nisu kljunovi menjani do 25.000 evra.
Cim budem bio opet pored njega. Jel mozes da odredis po valjcima koliko je radio?Ako moze uslikaj beracke valjke.
Trenutno nosi claas sa grickalicom skoopivi bez problema… kacim ga direkt na gredu ko originalan adapter.. a vidim i oros je dosta lak za prilagoditi…Može se desiti da će sa takvim adapterom pored obaveznog 3.klipa morati i da se dodaju tegovi na zadnji most. 170-ka bez problema radi sa 6 redova, obrati paznju na tezinu adaptera (sklopivi oko 2300-2400kg) i koliko mu je kačenje dalje u odnosu na npr. Zmajev adapter.