Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
6 redi pa još na sklapanje do 15000e je realno adapter koji će uskoro doći za ozbiljan remont.Do nekih 15000E
Ne slazem se.. sta je onda sa ovima od 7000 po tvom su za otpad?6 redi pa još na sklapanje do 15000e je realno adapter koji će uskoro doći za ozbiljan remont.
Barem ja kako sam cuo bolje je na otkidackim valjcima, valjda se lepse usitni i adapter je dosta laksi.A taj sistem sexke jel bolje kada je sa strane ili ispod otkidackih valjaka?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Otprilike ovako 3 dana rade. 2 dana ne rade i tako u krug. Jbt adapter na kome se bukvalno sve okreće i ima 20 ili 30+godina neko hoće da kupi i da radi bez problema. Ne ide to baš tako. Pogotovo neki "levi" adapteri za koje ni nema dostupnih rezervnih delova ovde, nego moraš nekoga da moliš da ti napravi neke zupčanike ili lančanike... Samo treba biti realan.Ne slazem se.. sta je onda sa ovima od 7000 po tvom su za otpad?
Ja sam ovde slab sa dijelovima pa mi isto kupio Geringhoff ili neki deseti.Gledati I dostupnost rezervnih delova.
Mi smo slicne novce dali za geringa za 10 godina par lezajeva zamenili...najveci kvar skidali jedan valjak i menjali iglicasti lezaj na prednjem delu.podmazi i teraj.mada sreca jeste bitna kada kupujes polovno.Otprilike ovako 3 dana rade. 2 dana ne rade i tako u krug. Jbt adapter na kome se bukvalno sve okreće i ima 20 ili 30+godina neko hoće da kupi i da radi bez problema. Ne ide to baš tako. Pogotovo neki "levi" adapteri za koje ni nema dostupnih rezervnih delova ovde, nego moraš nekoga da moliš da ti napravi neke zupčanike ili lančanike... Samo treba biti realan.
Drugar je prodao Domionia 6r na sklapanje 2004-5 godište za 12500e negde u okolinu Subotice. I jasno mu je rekao da je zreo za remont. Kupac ga pregledao sa drugarima i kaže nije to ništa, sitnice, lako ćemo mi to srediti... Bio je srećan, kupio povoljno ima da radi samo tako. Kada je krenula sezona ovaj ga svaki dan zove i kaže crklo ovo crklo ono..... ( na kraju mislim da je taj domioni prodat negde u okolinu Pančeva a taj kupac je kupio nov na kredit iste te godine u sezoni... )
Javi se članu JBrtka na forumu, on sve proizvodi i ugradjuje, a i dosta ljudi na forumu je zadovoljno njegovim proizvodima.Ja bi trebao nekog da mi napravi rotofreze na adapteru 5 redi!Da li to valja kad se ugradi i kolika je dugovjecnost toga jer kao ispocetka bude ok a nakon nekoliko godina rada pocnu problemi .Jel tko ugradjivao da kaze iskustva i ko mu je radio?!