Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Išli smo gledati ovaj Geringhof, nije mi se baš svidio, djeluje mi kao stariji adapter, prefarban je, okidačke pločice se ne mogu skupljati i pitanje je da li se uopšte može suziti sa 75cm na 70, tako da smo odustali od njega. Fantini je prodan prije nego što smo stigli otići.U potrazi sam za kukuruznim adapterom za New Hollanda TX34
Gledam ova dva oglasa, geringhoff i fantini, fantini je na 70, geringhoff na 75 kaže da se može suziti. Sad da li je ovaj geringhoff puno težak, pošto je brdovit teren, a i kljunovi na njemu mi djeluju baš dugi
Ne radimo nešto puno 50-60 hektara
Znam da je geringhoff bolja marka, ali koji je od ova dva bolji za naše uslove
Geringhoff
Fantini
Znam ga ja, uvalio ovde u brckom jednom liku lexiona. Dal mu je radilica otisla stvarno ne znam, ali mu je ventilator nekako spao i polupao hladnjak. A hladnjak bio nesto skup u pm, sreca nadje polovan pojeftino. Uglavnom imao je on problema sa tim motorom jer je verovatno sklepan da radi dok ne ode od njega. Na kraju je stavio mercedesov sa kamiona ako se ne varam, ali se u radu vidi da je slabiji motor.Inače vrlo bahat prodavac, sve je dobro dok nije dobio pare, poslije druga priča. Mašine ima u Orašju i Županji, Ćipić ga zovu, a na OLXu Posavina83, tako da dobro voditi računa i sve dobro pregledati.
Kakvi su to lanci? Ko ih pravi i gdje ima za kupiti?Uzmi HK lance kada ih već menjaš.Mnogo duže traju, neznatno su skuplji od klasike.
Имао си код Бијељине 2 преклопна адаптера,стигли из италије,чини ми се да су доста бољег стања него тај твој.У сваком случају честитам.Išli smo gledati ovaj Geringhof, nije mi se baš svidio, djeluje mi kao stariji adapter, prefarban je, okidačke pločice se ne mogu skupljati i pitanje je da li se uopšte može suziti sa 75cm na 70, tako da smo odustali od njega. Fantini je prodan prije nego što smo stigli otići.
Na kraju je kupljen Capello 946, na oko dobar, sad ćemo vidjeti kakav će biti u radu.
Nisam dobio ove crne zaštitne plastike na lancima, na slikama iz Njemačke koje su na oglasu imaju ali prodavac kaže da nije dobio. To kaže kada smo natovarili adapter, prije toga kaže ima sve što je na slici i kardani, ali na kraju nema plastika i pola jednoga kardana. Da ne pominjem da je utovar dogovren na 6 dana prije, a da smo ga čekali skoro 3 sata.
Inače vrlo bahat prodavac, sve je dobro dok nije dobio pare, poslije druga priča. Mašine ima u Orašju i Županji, Ćipić ga zovu, a na OLXu Posavina83, tako da dobro voditi računa i sve dobro pregledati.
Da li možda neko zna da negdje ima kupiti neke zamjenske plastike ili limove, pošto su originalne preskupe?
Slike u Njemačkoj, nisam stigao još nikako ni zakačiti ni slikati