Da cujem misljenje?Ako je fabricki na 70 cm I ako nisu kljunovi menjani do 25.000 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da cujem misljenje?Ako je fabricki na 70 cm I ako nisu kljunovi menjani do 25.000 evra.
Hvala Maticu, ali zanima me u kakvom je stanju ako neko ima takav i moze da proceni pa moze da mi kaze koliko je to radilo i koliko bi kostao ako resim da ga prodam? Msm da ce biti na prodaju jer za ovaj kombaj sto sam uzeo kupio bi osam redi.Šta tu ima da se kaže.Neka te služi dugo bez problema.
Je li ovaj Claasov adapter star skoro 20 godina, bolji u odnosu na neki novi talijanski?
Ja imam takav adapter, nosi ga mega 204. Mislim da je mozda moj u boljem ili slicnom stanju ali tesko je proceniti.... ja sam mom na jednoj brazdi menjao semering samo i igrom slucaja sam otvorio kuciste oklagija i tarupa, a unutra kao novo sve stoj u ulju nigde lufta nigde nista...moj je bio na 75 i vracen je na 70, moja ni jedna plastika nije krpljenja sve su fabricke... i to da li je na 75 ili 70 koja je razlika? Moji poklopci su vareni, svi su rekli to ne moze tako pucace, evo druga sezona hvala Bogu ni jedna nije pukla ni na varu ni ovako gde su kod tebe krpljenje a radi i suncokret i kukuruz. Po mojoj proceni novo je novo ali ovaj adapter to fenomenalno radi daleko je ispred kapela i mislim da to moze jos ici bez problema jos dosta ako je odrzavano kako treba. Po meni cena za taj adapter je 18-20.000 evra neka realna.Hvala Maticu, ali zanima me u kakvom je stanju ako neko ima takav i moze da proceni pa moze da mi kaze koliko je to radilo i koliko bi kostao ako resim da ga prodam? Msm da ce biti na prodaju jer za ovaj kombaj sto sam uzeo kupio bi osam redi.
Manja je cena bila par hiljada evra.Koliko je dominioni sa preklopom, mislim da je manje od kapela?