Mogu mnogi i u mom okruženju da naprave, ali za to treba vremena.Mislim da termometal-ada mogu to da ti odrade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogu mnogi i u mom okruženju da naprave, ali za to treba vremena.Mislim da termometal-ada mogu to da ti odrade.
Ne bih baš rekao. Pošto sam dobio još slika sem onih u oglasima. Na slici mi djeluje dosta potrošeniji, a uživo je to obično gore. Svi noževi su potrošeniji, kod mene su na raketama kao novi, a na sječci sa jedne strane potrošeni, a sa druge novi, a ovi su potrošeni sa obe strane, takođe su i lančanici potrošeniji.Имао си код Бијељине 2 преклопна адаптера,стигли из италије,чини ми се да су доста бољег стања него тај твој.У сваком случају честитам.
Prelepi Zelenu foliju prek otog adaptera, ne stoji zelenku ta crvena boja
Ja svoj zafarbao sa 3u1 bojom i u roku od par meseci krene rdja ispod boje(znao sam to ali eto). A prosli vlasnik je prefarbao adapter bez ikakve pripreme, nije ni nalepnice skinuo. Pola boje se ogulilo, ali je prednos toga da ne rdja adapter kada se oljusti nova boja.Kod mene pa obrnuto crveni kombajn zeleni heder i ima nalepnice jd na njemu,sve razmisljam da ga prefarbam u crveno i nikako to da uradim
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Galicije ne da mu stoji crvena nego se stopila sa zelenomPrelepi Zelenu foliju prek otog adaptera, ne stoji zelenku ta crvena boja
Pozdrav kolega Cicimoric, planiram kupiti novi adapter Claas Corio 670 FC ili Capello Quasar R6 za Lexiona 630. Vidim da ste vi radili sa oba. Koji vam se bolje pokazao i kojeg bi preporučili? HvalaZa moj ukus je 10 km/h prevelika brzina. Tesko je drzati pravac pri toj brzini pa kad se promasi malo gura red i tu tarupiranje ne bude kvalitetno odradjeno. Vozim sestoredni adapter sa 320 konja ( 360 maximalnih ) sa 7.5 km/h i bude njiva idealno tarupirana. U pitanju je Capello adapter. Prosle jeseni sam nosio osmoredni Claas Corio i isto sam vozio 7.5 km/h. Meni je bitno da njiva bude odradjena onako kako ja zelim a ne da uradim nekoliko KJ vise tokom jednog dana.
Koja je tezina tog adaptera?Gledam adapter za mog 171 zmaja… sta mislite o ovom oros 6s na polovnim automobilima kod jozefa u beceju?