Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predstavi se ti nama ovde: http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/oliver je napisao(la):Pozdrav svima ! Ja sam iz okolice varaždina te me zanima proizvodnja kokičara isamih kokica. Molio bih informacije ili strance gdje mogu vidjeti podrobnije informacije . U naprijrd zahvaljujem
branko je napisao(la):Danijel1101 je napisao(la):a jel treba i konfekcijski broj da ti kazem
Ne treba...
Nego je pravilo na ovom forumu da se napiše par reči o delatnosti kojom se baviš, a ne onako upadneš i odmah obasipaš pitanjima. Forum služi za razmenu mišljenja, znanja i iskustava članova.
Sledeće ovakve komentare brišem.
mityoo je napisao(la):Branko ti si trebao da staviš za avatar sliku kokice sa naočarima a ne suncokreta!
Onda ću morati i ja da nađem sličan, ni ja ne sejem suncokret!branko je napisao(la):mityoo je napisao(la):Branko ti si trebao da staviš za avatar sliku kokice sa naočarima a ne suncokreta!
Sa suncokretom mi je najlakši posao - ne sejem ga.
Bila mu je jako slaba klijavost, potpuno su zeznuli seme, pa sam prosle godine posejao NS, kojisavato je napisao(la):Sto si se ispalio sa ZP-om
Mene su ovih dana poceli da zovu i nude neku cenu oko 40dinara??kloki je napisao(la):ja sam prodao neku kolicinu po 70-80 a polako ide i gore