Kukuruz kokičar

Proverite da li rade...Juce je 130 kurirskih sluzbi u Srbiji dobilo zabranu rada....

...sejao ja kokičar jedne godine, čovek mi obećao sušenje i plasman, došla jesen a od obećane reči ništa, oberem ga beračem, osušim, okrunim, selektiram, došla prodaja niko neće ni džak...pojeli su ga na kraju jarići mog druga Minje...

A jel prodaje neko sada dobar kukuruz kokicar. Moja keva bi uzela, jer prodaje u parku kokice. neke kvalitetnije, jer je za ljude :)

Koliko smo se do sada upoznali sa poslom, najbitnije je da su kokice krupne, bele i da ne ostaje onaj tvrd deo koji se zabija u zube. Dosta je neprijatno kad se zagrize. Dakle kokice koje su kao pena i koje se lako zvacu. Uh, nadam se da sam lepo objasnio :)

Hvala unapred.

2l8gcub.jpg

kokičar gotov na neobičan način prinos onako oko 2t po lancu ali suv ko barut
Post je spojen: [time]1253791890[/time]

t7zol3.jpg

koliko vidim jos nije formirana neka prava cena
ljudi pitaju posto je samo da bi se informisali i odredili cenu ali jos ne nude otkupnu cenu.
ja ga nedam ispod 60 din/kg pa videcemo ko ce popustiti.

Extra je rodio, zemlja je nadjubrena stajnjakom pre dve godine, dobio je 200 kg/KJ 3x16, 100 kg/KJ UREA i dva puta folijarno Kemira.
Bice 3,5 t/KJ suvog zrna.

Molio bih za pomoc.
Da li neko moze ukratko da mi objasni kako da uskladistim kukuruz kokicar u klipu, problem je sto nemam cardak pa bih trebao da ga skladistim na tavanu. Razmisljao sam da ga okacim na promaji u dzakovima od krompira. Sta mislite?
Kako da ga zastitim od stetocina?
Hvala unapred.

Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim kvalitetno seme? Planiram da sadim sledece god. kokicar. Prvi put bi da sadim, pa ne znam koje sve seme postoji i gde mogu da ga kupim?

Danijel1101 je napisao(la):
a jel treba i konfekcijski broj da ti kazem :haha:

Ne treba...
Nego je pravilo na ovom forumu da se napiše par reči o delatnosti kojom se baviš, a ne onako upadneš i odmah obasipaš pitanjima. Forum služi za razmenu mišljenja, znanja i iskustava članova.

Sledeće ovakve komentare brišem.

Danijel1101 je napisao(la):
Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim kvalitetno seme? Planiram da sadim sledece god. kokicar. Prvi put bi da sadim, pa ne znam koje sve seme postoji i gde mogu da ga kupim?
U prodavnici!

A kad ispostujes pravila mozda se setimo i koja je to prodavnica...

Nazad
Vrh