Kukuruz 2025

I kws računaj cene približne kao kod pionira. Ne boj se, neće biti jeftiniji.

Ове године су генерално били јефтинији, можда понеки хибрид. Плус на 8 купљених врећа су слали једну бесплатно (односно на 200.000 зрна 25.000 бесплатно).

Kws i mas cu preskociti sl godine, nisam nesto zadovoljan ulozeno/dobijeno, razmisljam pionir i nesto malo dkc, i ocu od zp/ns da ubacim nesto malo, inace trend je smanjivanje povrsina ppd kukuruzom, zita je posejano stogod svuda

Meni je 4897 bio ok. Sa 5092 nisam zadovoljan jer je polegao od vetra. Imao sam i 5709, prosecan prinos. Po meni Dekalb je u granici ili malo bolji od P i Kws kada je kisna godina. Kada je susa onda je dosta losiji. U rumuniji top dkc hibridi su 5092,5016,4897 i 4933. Sledecu setvu smanjicu dkc a povecati kws i naravno Pionir, on je kod nas br.1.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Meni je 4897 bio ok. Sa 5092 nisam zadovoljan jer je polegao od vetra. Imao sam i 5709, prosecan prinos. Po meni Dekalb je u granici ili malo bolji od P i Kws kada je kisna godina. Kada je susa onda je dosta losiji. U rumuniji top dkc hibridi su 5092,5016,4897 i 4933. Sledecu setvu smanjicu dkc a povecati kws i naravno Pionir, on je kod nas br.1.

Jel znas kako se 4933 kod vjetra ponasa

Pionir 0710 se dobro pokazao ove godine.
Jel vredi probati taj kws hypolito?
Vidim da je u dosta ogleda bio medju prva 3.

Probaj da ubaciš nešto od Lide-e dosta su dobri.

Strasno....
Gledao sam neki dokumentarac o koki iz Kolumbije. Oni jadnici beru lišće i posle branja lišća svi imaju ogromno veće zarade od samih odgajivača pa sam se nekako prepoznao....Mi smo ti .....

Kaze onaj lik sto miksa tu smjesu , nadimak mu hemicar , da radi 15g i nije nikad probao prah. Rece sta sve stavlja u smjesu i nebi preporucio nikom da koristi. Tako da znate , premda mi imamo drugu drogu

Nazad
Vrh