Kukuruz 2025

2011 godina. Pioneer N01 3400din sa pdv 25k zrna
kukuruz 16.5din sa 8% pdv do 16% vlage na silos terao

Zato sto imaju ekskluzive za Dkc i Pioneer. Ne mozes da uvezes Dkc mimo Savacoop niti Pioneer mimo Corteve. Svakim novim hibridom lestvica cene se pomera, prate market share i spram toga cene formiraju.
Ako pricamo za ostale hibride tu mozemo cesto izvijati dobre popuste ali to cini malo prodaje. Mozda bi vredelo na primer uzeti neki LG pa ja 1000 vreca verujem da moze na dosta bolju cenu od Pioneera uzeti
Jebemu pa nije carina i porezi 100e po vreci DKC-a? Boli njih tuki, znaju da moramo sejati

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Razumeo sam to. Dkc ima doradni centar u Rumuniji. Ako uvezu iz Rumunije seme zar ih kosta 100e po vreci? U rumuniji je prva grupa 180e.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Treba poslati cenovnik u direktivu dkc i pionira, u Ameriku! Mozda bi znacilo da se njima zalimo
I na kraju krajeva je drzava dozvolila tolike marze, ali o tome se prica samo sada dok se ne poseje. Dobićemo subvencij e i onda ce Vučić da kaze kako jedini u Evropi imamo dzabe seme...
Ne .ebu oni nas dovoljno koliko smo mi glupi

Zamena teze je jos jedo nase licemerstvo da ce 17000 uticati na povevanje cene semenske robe. Jos jedan pokusaj da se omalovazi rad, trud i finasiska sredstva koju je ulozila jedna mala grupa ne korumpiranih paora, koja je i žvalonji rekla NE, zemlja ispranih mozgova pa mora stalno da se ponavlja jedno te isto!
Svasta ce jos proci protiv nas zato sto se vecinski deo ponasa Kukavički, da smo izasli u velikom broju na proteste kada je bilo prilike, u nekom broju od 5-6000 traktora mislim da bi bilo veceg respekta i da se nebi ovako ponasali prema nama kao prema jajarama, jer to i jesmo. Zato sada cutite jer mozete i bez vazelina da istripite, sta je to za vas 😂😂

Mi se moramo politički angažovati, i da imamo predstavnike.
Do gid se ne angažujemo biće ovako.Ako nema uticaj politički nema nista

Nazad
Vrh