Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro i bolje kod mene, zavisno od roka setve....Pionir je taj sa lošijom oplodnjom, taj 9944 izbegavati u širokom krugu !
Ima neko posejan Dkc 5182? kako se pokazao?
Krezavi pionir a ovaj što je normalan dkc...Koji je dkc koji pionir?
Ima jako puno zemlje ne bi vjerovao po Rh gdje kad ne padne 40 dana kisa kukuruz podgori 2 do 3 lista max (ne kazem da je kod kolege pajdasa tako) a kod mene kad ne padne 3 tjedna krece ozniljnije spaljivanje listovaSamo je pala kisa u pravom momentu i u pravoj kolicini![]()
Zar je tako tesko ustanoviti?!Koji je dkc koji pionir?
Ni mi nismo, nesto zadovoljni sa P9944 cak, se dobro i oplodio ali ima daleko kvalitetniji hibrida....Pionir je taj sa lošijom oplodnjom, taj 9944 izbegavati u širokom krugu !
Pionir je taj sa lošijom oplodnjom, taj 9944 izbegavati u širokom krugu !
pa ne mogu reci da je meni bio loš prethodnih godina na one stresove...imao sam ga npr odmah pokraj toliko nahvaljenog dkc5016 3g zaredom i uvijek ga je presisao debelo..Kolega LG je go kur** od kukuruza , sijao ga ove godine i vise nikad , suncokreti su im izvrsni.
Lg sijan kraj 0725, jedna njiva jedan datum , pionir vec ima zrna , LG raniji za FAO100 jos baca svilu, oplodnja u toku , valjda ce se oploditi do nove godine.