Kukuruz 2025

Pionir je taj sa lošijom oplodnjom, taj 9944 izbegavati u širokom krugu !

Ima neko posejan Dkc 5182? kako se pokazao?

Ni mi nismo, nesto zadovoljni sa P9944 cak, se dobro i oplodio ali ima daleko kvalitetniji hibrida....
Ja osobno idem ponovno na kws hipolito, steta sto sam ga izbacio i mislio da ce ga dekalb siti za par %. Mozda u godini kad nije ovakav stres, Al sada nema sanse.

Imam ja dosta 5182 i 5075. U pocetku je bio mnogo bolji 5075 a 5182 sam mislio da nece biti nista. Sad kad sam obilazio video sam sa je ipak isterao kakve takve klipove i ako padne kisa za vikend dace prinos slican kao i 5075. Imam i 5810 on se tek sad oprasuje… videcemo na kraju sta ce biti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolega LG je go kur** od kukuruza , sijao ga ove godine i vise nikad , suncokreti su im izvrsni.
Lg sijan kraj 0725, jedna njiva jedan datum , pionir vec ima zrna , LG raniji za FAO100 jos baca svilu, oplodnja u toku , valjda ce se oploditi do nove godine.
pa ne mogu reci da je meni bio loš prethodnih godina na one stresove...imao sam ga npr odmah pokraj toliko nahvaljenog dkc5016 3g zaredom i uvijek ga je presisao debelo..
u klijanju je bio najbolji ove godine, isto nakon nicanja u prva tri dana (24-48-72h) imao najbolji sklop i jednoliko nicanje, dok su mi ostali hibridi malo šarali, neki bio u prijelazu v1-v2 a neki vec u v3..pa kasnije oni mrazovi jaki, tu je malo stao LG pa su ga drugi dostigli a onda kasnije su ga zečevi prorijedili i divljač pošto je on najbliže šumi bio
npr onaj 31.455 im je potpuni promašaj

Nazad
Vrh