Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da nije izvagano ali ja imam ovakvih klipova bez navodnjavanja na razmaku 21.8, ima mestimicno i 2 klipa gde je drugi dosta losiji ali ima zrna.. Kod njega je verovatno gusci sklop ali nmg da zamislim da ce dati 50% vise.. U svakom slucaju najbolje sacekati vaguKako vise ?Pa nije izvagano
Opet sve zavisi od regiona do regiona. Kod mene je slučaj da je pšenics prinosom, po svemu sudeći, najbolje prošla. Naravno, videćemo šta će cena da kaže....Ove godine kod nas su pukle pšenice i uljane repice zbog suše februar-mart.
Na slici izgleda odlicno ako zanemarimo crvenilo. Imo sam nekad i preko 14t na nekim njivama , dekalb i slicno je izgledao. Nije bilo po 2 klipa osim u vanjskom redu i klipovi nisu bili veci naoko .Znam da nije izvagano ali ja imam ovakvih klipova bez navodnjavanja na razmaku 21.8, ima mestimicno i 2 klipa gde je drugi dosta losiji ali ima zrna.. Kod njega je verovatno gusci sklop ali nmg da zamislim da ce dati 50% vise.. U svakom slucaju najbolje sacekati vagu![]()

To je od mene 100 m, nije zaljevan a jedini je on zelen.Miladine ovaj kukuruz na lecoj parceli je sigurno zalivan? jer i ova desno pacela je bas suva a i ona u pozadini se vidi da je kukuruz izgoreo. Trava na putu kao da si je prskao totalom, a vratine levo su zelene i bujne.
Raspitaj se bas, i kako je radjeno i sta je predusjev , mada slika je bas cudna .Trava je lijevo zelena , ispada da je put prskan totalom. Ako jeste onda je totalom dovatio desne kukuruze posto se ne vidi razlika u travi . Malo cudnoTo je od mene 100 m, nije zaljevan a jedini je on zelen.
Prosle nedelje prosao sam putem od V Banje pa do Lokava pa skoro da nigde nisam video takvu bedu i susu koja je pogodila kukuruz kao sto danas vidim putem do Beceja i Backe Topole!
Sticajem okolnosti i povoljnih vremenskih prilika mi smo ove godine pravi srecnici!