Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je slična situacija kao na toj slici. Svi kukuruzi izgoreli a moji zeleni. Samo kod mene je razlog što sam ja sejao u maju...Raspitaj se bas, i kako je radjeno i sta je predusjev , mada slika je bas cudna .Trava je lijevo zelena , ispada da je put prskan totalom. Ako jeste onda je totalom dovatio desne kukuruze posto se ne vidi razlika u travi . Malo cudno
Lijevo do kukuruza je djetelina, desno trava u međi izgorila od suše, a sve ću ispitati oko tog kukuruza, mislim da je ovaj dio na slici monokultura i da je sijano oko 10.04. Sad ću probati naći sliku kukuruza isto stotinjak metara od mene, presijan je kukuruz 25.04. zbog lošeg nicanja u suši.Raspitaj se bas, i kako je radjeno i sta je predusjev , mada slika je bas cudna .Trava je lijevo zelena , ispada da je put prskan totalom. Ako jeste onda je totalom dovatio desne kukuruze posto se ne vidi razlika u travi . Malo cudno
Kao sto sam rekao vec od Sutjeske ka Zrenjaninu pa do B. Topole je jad i beda u 95% slucajeva sto se tice kukuruza u odnosu na nas region ovde a i juznije do Smedereva pa sve do Vrnjacke Banje.@Peet
Godinama unazad kod nas je slična situacija. Ne baš kao sad, ali uvek značajno gore u odnosu na većinu. Jug Bačke jako manjka sa padavinama i to je postalo pravilo. Ne kažem da je kod drugih mnogo bolje, ali ovde je zaista ekstrem.