mixer87kac
Član
Kod mene nije loše. Zadnji dan setve 7-8 maj možda na po nekom klipu da fali 10%. Ostalo sve ok.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja juce se malo provozao da pogledam par njiva sa kukuruzom, i isto sam primetio da neki gde je podgoreo ima lepe klipove kad se zaljusti, to jest popunio cele klipove.Spolja gladac, iz nutra jadac.
U cemu je tajna ,glavna fora ,sto kukuruz tako dobro izgleda ako nije dobio kisu 45 dana ?Setva 28 april. Slike su od pre 10 dana tačnije pre odlaska na more. P0217 i p0164 koje je promašila svaka moguća kiša u zadnjih 45 dana, a i pre toga nije bilo sjajno padavina.
Ovako izgleda kukuruz
Što se oplodnje tiče
A ovo su pukotine koje mi je drugar juče uslikao
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Tajna je da kad je slikan tek zavrsio oplodnju. Ako nije pala kisa u medjuvremenu ili ubrzo ne padne , ne pise mu se dobro.U cemu je tajna ,glavna fora ,sto kukuruz tako dobro izgleda ako nije dobio kisu 45 dana ?
A zašto tako misliš, obrazloži molim te. Ja baš kontra mislim, kukuruz je u top formi, tj bio je pre 10 dana, u nedelju se vraćam sa mora pa ću videti trenutno stanje, mada kada je onako solidno podneo onaj talas 40° što bi mu sada smetalo kada noću ide do 12-13°.Tajna je da kad je slikan tek zavrsio oplodnju. Ako nije pala kisa u medjuvremenu ili ubrzo ne padne , ne pise mu se dobro.
Kad dodjes sa mora slikaj , ovih dana kukuruzi u nekoliko dana "sazrevaju" , kako nestaje vode koju moze korjen da povuce. Da i nocu vise nema rose koju moze da spusti do zracnog korjena.A zašto tako misliš, obrazloži molim te. Ja baš kontra mislim, kukuruz je u top formi, tj bio je pre 10 dana, u nedelju se vraćam sa mora pa ću videti trenutno stanje, mada kada je onako solidno podneo onaj talas 40° što bi mu sada smetalo kada noću ide do 12-13°.
Očekujem jedan solidan rod.
P.S. sada se vide prave posledice mraza i hladnoće prve polovine aprila.
Kaži ti majstore odakle si pa ćemo sve znati?Male tajne velikih majstora, ili velike tajne malih majstora.
Nisam siguran kako se kaze.
Kod tebe i cicija znamo da je bilo kiše. Ne čudi takav kukuruz iz tog roka... Inače dobriiii....Blason Duo, setva 4.04.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tajna u kasnijoj setvi.Male tajne velikih majstora, ili velike tajne malih majstora.
A zato se zove Blason Duo.Blason Duo, setva 4.04.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno,krije se."P.S. sada se vide prave posledice mraza i hladnoće prve polovine aprila."
Jel caco opet aktivan pod drugim imenom foodmood? Ovo mi lici na njegovo pisanje.