Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo loše.Kad bi znali napamet kolko je koja mjera lanac,jutro ,rali,ar ,dulum ,.. treba preracunavati svaki put. Uglavnom vjerovatno je lose kad stane 10 lanaca u zmajevku
CcccNije tu posao niti kukuruz kriv vec ove krvopije na vlasti vec decenijama
Kpk je jedini sistem koji stize spasiti kukuruz od vreline. Opet sve zavisi od digitronaImam pravo na sopstveno mišljenje pa makar bilo i glupo. A video sam kukuruze pod ovim sistemom dok su susedne njive suve ko barut navodnjavane se zelene.
To sto si izneo su sad dve razlicite stvari...nekada i sa tih 6t neko ima vecu zaradu nego neko sa 12 ako ga cena svega ubi....ja samo to apostrofiram, ali naravno da znam na koju stranu ciljas i sa njom se slazemCccc
Nebi se kolega ovde slozio nikako. Da je olos na vlasti jeste , al ako je prosjek zarade na kukuruzu oko 0 , ili ako je prosjecan prinos zadnjih 20g oko 6 do 7t po ha , nisu oni krivi