Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da nije izvagano ali ja imam ovakvih klipova bez navodnjavanja na razmaku 21.8, ima mestimicno i 2 klipa gde je drugi dosta losiji ali ima zrna.. Kod njega je verovatno gusci sklop ali nmg da zamislim da ce dati 50% vise.. U svakom slucaju najbolje sacekati vaguKako vise ?Pa nije izvagano
Na slici izgleda odlicno ako zanemarimo crvenilo. Imo sam nekad i preko 14t na nekim njivama , dekalb i slicno je izgledao. Nije bilo po 2 klipa osim u vanjskom redu i klipovi nisu bili veci naoko .Znam da nije izvagano ali ja imam ovakvih klipova bez navodnjavanja na razmaku 21.8, ima mestimicno i 2 klipa gde je drugi dosta losiji ali ima zrna.. Kod njega je verovatno gusci sklop ali nmg da zamislim da ce dati 50% vise.. U svakom slucaju najbolje sacekati vagu
To je od mene 100 m, nije zaljevan a jedini je on zelen.Miladine ovaj kukuruz na lecoj parceli je sigurno zalivan? jer i ova desno pacela je bas suva a i ona u pozadini se vidi da je kukuruz izgoreo. Trava na putu kao da si je prskao totalom, a vratine levo su zelene i bujne.
Raspitaj se bas, i kako je radjeno i sta je predusjev , mada slika je bas cudna .Trava je lijevo zelena , ispada da je put prskan totalom. Ako jeste onda je totalom dovatio desne kukuruze posto se ne vidi razlika u travi . Malo cudnoTo je od mene 100 m, nije zaljevan a jedini je on zelen.
Prosle nedelje prosao sam putem od V Banje pa do Lokava pa skoro da nigde nisam video takvu bedu i susu koja je pogodila kukuruz kao sto danas vidim putem do Beceja i Backe Topole!
Sticajem okolnosti i povoljnih vremenskih prilika mi smo ove godine pravi srecnici!