Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ostaje zeleniji kad bude kiseTo je sigurno, kad bacam ureu prije sjetve kukuruza uvijek ostaje zeleniji kukuruz na mjestima gdje rasipač izbaci više.
Slikaj i postavi da ljudi vide situaciju a ne samo meljes bez veze!Nzm koje su sorte,nisu moje njive ,mada ima gde ni ja necu puno vise imati,nzm nista tacno dok ne udje kombajn,kod mene je pioneer,kws i lg.Padavina nesto preko 200l ako sam dobro upisivao,i nije sve od toga zahvatalo ceo atar,a i dosta od toga je po par L ,sto je beskorisno na vrucine.
Si ti video nekad klipove pabirke ?,ne mora da bude jalovih biljaka mnogo,dovoljno je kad su klipovi sitni ,nikakvi.
Ja sam skoro uvek vadio repu na povetku dok sam je sejao. Uvek septembar ili odmah pocetak oktobra, i nikad nisam imao normalan usev sl god. Kakva god kisna god bila i na kukuruzIma i ko voli da ceka da repa naradi do novembra decembra,a ima nas koji volimo na pocetku da vadimo u papucama.
Ko ti to rekao?Ko je repu po suvom vadio nikad repe nije imao.
Radila se repa i pre tebe, nisi je ti doneo u Srbiju.
Radice se nadam se i posle mene.Radila se repa i pre tebe, nisi je ti doneo u Srbiju.
Meni je lane u pologu dao 9t/ha na repustu, drugo selo na suncokretu oko 6t/ha ali vise od vetra fasovao.Meni je posle repe 2018 kad je bila dobra kisna godina svuda kukuruz bio 5-7 tona po kj a na repiste oko 3 tone po kj. Jednostavno ne raste kako treba, bude nizi, zut kukuruz i zbog toga sam i odustao od setve repe...
Сетва била 1 априла,Belgrade red star a kada je sejan ovaj kukuruz? Mora da je bila jako rana setva?