belgrade red star
Član
druze moj ti ovde ispod 4,5t/kj neces biti sigurno a verujem da ce biti i vise
ovi su odlicni
За 4,5т и више зрно треба бити наливено иоле нормално,
Овде попреко сазрева...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze moj ti ovde ispod 4,5t/kj neces biti sigurno a verujem da ce biti i vise
ovi su odlicni
Kod nas repiste skida 20% pa navise prinos na dole bilo kojoj kulturi cim mlalao zasusoi. Ako se po blatu vadi ode i 35 40%Nikad nisam imao problem na repistu, uvek vadio po suvom do sad.
Slobo koje je tvoje mišljenje, dal će cena kasnije na zimu, proleće biti veća?Ne moj da se mnogo sekirate cena ce biti bedna...
Stari ljudi su govorili da se iz džaka ne može živetiVidis da nema nikakvog pravila.
Kod nas potrosnje maltene nema.
Zavisno smo.od izvoza i izvoznika koji su to u zadnjih par godina odlicno koristili i koristice.
Ako kukuruz ne preradis nekako onda si sluga i prost radnik.
Stari ljudi su imali ograničenje od 10 ha i dok rasporediš na sve kulture sigurno da ne može.Stari ljudi su govorili da se iz džaka ne može živeti
Onda nema potrebe da se bunimo zbog trenutnih cena žitarica.Stari ljudi su imali ograničenje od 10 ha i dok rasporediš na sve kulture sigurno da ne može.
Sad itekako može ...
S obzirom da je repiste ovo je vrhunski
Kod nas na repistu kukuruzi visoki 1-1.5metar a SVA izgorela, dakle nije do agrotehnike nego ..zbog kise ili ti vlage u zemljistu
Uvek ima potrebe za pobunom dok se tržište ne uredi kao u normalnim državama.Onda nema potrebe da se bunimo zbog trenutnih cena žitarica.
Ovaj Hypolito mi djeluje solidne visine (procjenjujem na blizu 3 m) s nisko nasađenim klipovima (cca na 1 m).Još se drži,KWS Hipolito.
Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Ima i ko voli da ceka da repa naradi do novembra decembra,a ima nas koji volimo na pocetku da vadimo u papucama.Kod nas na repistu kukuruzi visoki 1-1.5metar a SVA izgorela, dakle nije do agrotehnike nego ..zbog kise ili ti vlage u zemljistu