mixer87kac
Član
Da. Svuda 2 klipa...A zato se zove Blason Duo.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da. Svuda 2 klipa...A zato se zove Blason Duo.
Biljke koje su nakupile sumu temperatura prekidaju sa vegetacijom a to 120 dana je samo približna dužina vegetacije.Sazrevaju oni kojima je 120 dana vegetacije prošlo. Sa druge strane nekima je ostalo recimo još mesec dana do završetka vegetacije.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
A zašto tako misliš, obrazloži molim te. Ja baš kontra mislim, kukuruz je u top formi, tj bio je pre 10 dana, u nedelju se vraćam sa mora pa ću videti trenutno stanje, mada kada je onako solidno podneo onaj talas 40° što bi mu sada smetalo kada noću ide do 12-13°.
Očekujem jedan solidan rod.
P.S. sada se vide prave posledice mraza i hladnoće prve polovine aprila.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Samo napomena da kod soje drugacije funkcionise . Vezana je za kalendar ne za temperaturu , tako da ranije sijanoj vegetacija duze traje nego kasnije sijanojBiljke koje su nakupile sumu temperatura prekidaju sa vegetacijom a to 120 dana je samo približna dužina vegetacije.
A mogao bi lako da se zove Blason No one da je posejan na nekim drugim lokacijama!A zato se zove Blason Duo.
to da li je taj kukuruz dobio manje kise okaci macku o rep,razlog jer sada kisa pada gde naidje oblak,nije ko nekada kad pada pada svuda mada i onda bilo razlikeEvo u susjednom selu di imam jednu parcelu, jucer sam ostao ugodno iznenaden
Ocekujem 50m/j zasad a mozda i vise…
U selu izmedu 7 i 15m/j..samo sto mi u selu 90% kukuruza
Sijano sve u 3mjesecu, jos je u susjednom selu losija zemlja i manje su kise dobili nego mi…jedina razlika sto smo mi dobili 2 leda
Sent from my iPhone using Tapatalk
to da li je taj kukuruz dobio manje kise okaci macku o rep,razlog jer sada kisa pada gde naidje oblak,nije ko nekada kad pada pada svuda mada i onda bilo razlike
sada bukvalno razlika 500m,zna da bude razlika i 20l kise
Duboka-Lipar?