To nije rešenje.Uhvati kera i istuci ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je bolji 0217 ili kasmir?Prve 3 slike P0710, pa 3 P0217, pa dve slike Kasmir i zadnje 2 P0710.
Na oko isti, prosle godine i po prinosu bili slicni. A ove videcemo kad prodje kombajn i vagu.Koji je bolji 0217 ili kasmir?
NasilniceTo nije rešenje.Uhvati kera i istuci ga.
Gruvate vi te razmake kao u godinama kad su kiše na slavinu ja na 24 cm pa podgoro sad vec dobrano ne smem ni da zamislim kakav bi bio da sam ga raspizdio na 19cm
Bio covjek u mom komsiluku , fin gospodin , prepametan , dosao kao inzenjer iz Srbije da radi ovde jos u drzavnoj firmi , ...i ozeni sa kao malo stariji tu u komsiluku i prednje da zivi kod nje , a u kuci majka joj i jos jedna sestra neudana !!!To nije rešenje.Uhvati kera i istuci ga.
Moj pokojni đed je to rešavao u oboru i štali sa lopatom i vilama, lekove pio nije, živeo 91 godinu.To nije rešenje.Uhvati kera i istuci ga.
Bolje da je otreso sestru....i jos jedna sestra neudana !!!
Isto sam pomislioBolje da je otreso sestru....