Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kako, gdje. Opticki kws hypolito bolje izgleda od bilo kojeg pioneera u ataru, a dkc ne izgleda bolje opticki od hypolita. Vidjet cemo naravno sto kaze, kombajn jer imamo sogurno 10tak,njiva i jednog i drugog i treceg pa cemo usporediti.Možemo da pričamo šta hoćemo,boljih hibrida od pionira i Dkc-a trenutno nema.
ako su uvjeti dobri, vlaga blizu, česta kiša, slažem se u potpunosti, boljih hibrida trenutno ne postoji....Možemo da pričamo šta hoćemo,boljih hibrida od pionira i Dkc-a trenutno nema.
I tu jos naliva sigurno jos 3 tjedna a s obzirooom da nije oborio klipove bit ce tu roda.To je gotova stvar . Uzubio potpuno
Ja nisam bio u prilici da ga vidim na zemlji jos uvek(hvala bogu),dok sam sa pionirovim i bc hibridima imao samo takvih problema sto se tiče poleganja.Kompletne površine su mi pod Kašmirom poslednje 3 godine ,i verovatno će ostati.Hoće i on lepo da popada.
Ideja za biznis- izdvojiti gen odgovoran za nepoleganje i pustiti kao lek za erektilnu disfunkciju.Prije 3 4g bila je jedna strašna oluja, ja prvi put radio DKC 4943, rođak imao sve DKC razne brojeve na rasutim parcelama, i bilo je još dvije tri njive kod drugi isto DKC. Svi su kukuruzi polijegali do pojasa i do koljena, a svi Dekalb su ostali uspravke, ja nisam vjerovao da je to moguće, eto to je glavni razlog zašto ja radim Dekalb, a mislim da su im i prinosi u samom vrhu.