Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj je njegovo nalio, čim on uvlači zrno tu je kraj e sad bi godilo da polako sazreva a ne da ga vrućina zbrza.I tu jos naliva sigurno jos 3 tjedna a s obzirooom da nije oborio klipove bit ce tu roda.
Gresis nisam! Vec sam pre par postova napisao da sam ih mnogo kritikovao te 2017 ali samo dok nisam u obilasku video na sta lice Pioniri.Auu pero pa psovo si dkc do skoro sad kao da radis u dkc...pionir sto istrpi dkc jako tesko...da se mi ne lazemo pionir je stabilniji price nema.Ima raznih hibrida ali obrni okreni zna se
To i kazem jos uvijek tjera hl itd. Nije isto da kako kazes da ga naglo presjece i da normalno iduca 3 tjedna tjera hl zrnu itd. Sigurno jos 15% do20 %prinosa tu ima za dobiti naspram nas koje je presjeklo prije 2 3 danaTaj je njegovo nalio, čim on uvlači zrno tu je kraj e sad bi godilo da polako sazreva a ne da ga vrućina zbrza.
Meni lici onaj 1.75l.Jel to Knjaz od 1.5l?
Nakon onih slika sto sam postavio i razlike medju te dve semenske kuce, ocekivao sam neke replike ali nesto si se suzdrzao od pisanja.Auu pero pa psovo si dkc do skoro sad kao da radis u dkc...pionir sto istrpi dkc jako tesko...da se mi ne lazemo pionir je stabilniji price nema.Ima raznih hibrida ali obrni okreni zna se
Zokib
Kakav je raspored padavina bio?
Ja sam obisao jednu moju njivu sejanu izmedju 10 i 15.4 i klipovi su do pola popunjeni..
Iz dana u dan snizavamo kriterijume nadali smo se 6t ,pa 5 t sad dolazimo da ce i 4 t po kj biti dobar prinos...