Mušovac
Član
Pre desetak dana u obilasku (pre kise) video sam negde negde poceo po neki da se susi. Od kako je pokisao i dobio 200kg uree (pred samu kisu) raste 10 cm dnevno 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na današnji dan ista parcelaJa sam pre 2 godine imao gore oštećen kukuruz od grada nego ovaj tvoj. Bio je sav posečen skoro do zemlje, ostala stabljika da viri kao pikavac iz zemlje.
Nisam presevao, i sav je krenuo ponovo iz tih peteljki. Za 2 nedelje nisi mogao prepoznati njivu koliko se oporavio. Doduše rod je bio ujesen umanjen nekih 20% u odnosu na kukuruze koje nije tukao led....
Evo jedne moje parcele od sinoć. Bilo je leda ali ne tako strašno.... ima 10-15% polomljeno ostalo samo nakrivljeno.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
![]()
Eh da je moj do kolena, ne bi ja mučio muku sa poljoprivredom.Blago vama kod nas do kolena
Najebacemo svi ako mu nema kise kad mu treba,dzaba sav rad i trudBiće on i niži za koji dan ali no.
Tek je jun,ako mu zavrne slavinu ugasio sam i ja.Ako se ti plasis da ces najebati sa takvim kukuruzima i sa toliko padavina onda sta da kazemo mi koji nismo nakupili skoro uopste kise?!