Kukuruz 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auu, a jel ce neko slikati neku u toplesu u kukuruzu ovi vasi su fuj. Iskreno ako ovi kukuruzi idu na silazu onda je super kukuruz ali za klip nije bitno kolika je stabiljka nego kakav klip bude na njemu

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Auu, a jel ce neko slikati neku u toplesu u kukuruzu ovi vasi su fuj. Iskreno ako ovi kukuruzi idu na silazu onda je super kukuruz ali za klip nije bitno kolika je stabiljka nego kakav klip bude na njemu

Konkretno za 0725 nisi u pravu, hibrid je visok i ako ostane nizak ondak nešto nije urađeno kako treba. :)

Послато са S42 помоћу Тапатока

Konkretno za 0725 nisi u pravu, hibrid je visok i ako ostane nizak ondak nešto nije urađeno kako treba. :)

Kazem uopsteno za sve,mene visina stabiljke ne zanima. To nije neki faktor da ces na kraju imati vise kg na vagi. Daj boze da ti dogura i do 4metara i da imas klip ko cocacola 2l

Ne kapiraš, govorim konkretno o hibridu 0725 koji ima genetski visoko stablo.
Inače sam ove godine propustio kontigent ns640 koji se razgrabio u roku od pola sata pa sam posejao Pionir i morao sam da povećam razmak sa uobičajenih 32 na 34cm jer nemam poverenja u neproverene hibride. Neka klipovi budu kao pivska flaša i biću zadovoljan jer je Husqvarna nova i može lako da savlada stabla a imam i nove sajle na vitlu pa ću da izvlačim te gorostase.

Kada sam jedne godine imao 0725 morao sam da kupim cirkular i sečem šapurine na pola ( čokanj, kočanjka) jer nisu mogle da stanu i smederevac 😏
Jel čuvan u ambaru? Kako ste ga ubacili u ambar :cao: .
Ne znam šta je gore, pre neki dan video jedan moj kukuruz, nije ufitiljio kao komšijski pored, da li se taj hibrid ne štiti od suše pa će pre najebati.

Da li neko radi zaštitu protiv kukuruznog plamenca ? Ja ove godine uradim . Videću dal se isplati....

To ti varira od sorte do sorte, ja lično bi voleo da se ni jedan ne ušpici...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mislim da kada se ušpici čuva vlagu. Ne moguće da ovom prija ovo vreme, ali ajd, možda kasnije kreće sa uvrtanjem listova, nego da ne bude kasno za čuvanje vlage. Biće kako biti mora.

Da li KAN gubi svojstva ako se baci po kukuruzu a ne padne kisa u skorije vreme i za koliko dana?
Htio sam nesto kukuruza prihraniti KAN-om ali je u toj jednoj njivi prerastao za spartanje pa cu morat ručno, na svu srecu mala je povrsina ,

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

P9911
Prskanje laudisom, zakasnio ali sta da se radi, nije ni resenje ostaviti korov
9800fc0530378786f543618a98f896db.jpg

Nebi mu trebalo biti nista,pise do 8 listova,a kazu da nesmeta ako ima i 10.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh