Mušovac
Član
Pre desetak dana u obilasku (pre kise) video sam negde negde poceo po neki da se susi. Od kako je pokisao i dobio 200kg uree (pred samu kisu) raste 10 cm dnevno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na današnji dan ista parcelaJa sam pre 2 godine imao gore oštećen kukuruz od grada nego ovaj tvoj. Bio je sav posečen skoro do zemlje, ostala stabljika da viri kao pikavac iz zemlje.
Nisam presevao, i sav je krenuo ponovo iz tih peteljki. Za 2 nedelje nisi mogao prepoznati njivu koliko se oporavio. Doduše rod je bio ujesen umanjen nekih 20% u odnosu na kukuruze koje nije tukao led....
Evo jedne moje parcele od sinoć. Bilo je leda ali ne tako strašno.... ima 10-15% polomljeno ostalo samo nakrivljeno.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Eh da je moj do kolena, ne bi ja mučio muku sa poljoprivredom.Blago vama kod nas do kolena
Najebacemo svi ako mu nema kise kad mu treba,dzaba sav rad i trudBiće on i niži za koji dan ali no.
Tek je jun,ako mu zavrne slavinu ugasio sam i ja.Ako se ti plasis da ces najebati sa takvim kukuruzima i sa toliko padavina onda sta da kazemo mi koji nismo nakupili skoro uopste kise?!