Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam stvarno. 9300, 9757, 0217 i 0200 su se izdvojili kao dobri novi hibridi.To bese zamena za 0412?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Koji su to premium sygenta ?Kukuruz semena pocinju polako. Znate moj kontakt pa izvolte.
Za moju skromnu proizvodnju kukuruza od 21ha dogodine planiram P 0200 i 9300. Od dkc 4670 i probacu jedan iz premium segmenta, nisam jos smislio koji.
Izvini nisam dobro pročitaooPremium Dkc kukuruz grupa.
Oni izdvajaju hibride u 1 grupu cenovno koji se najvise prodaju u prosloj godini ...Ne znam stvarno. 9300, 9757, 0217 i 0200 su se izdvojili kao dobri novi hibridi.
Pionir da, dkc ne pije vodu u nasim terenu. Ja ga generalno nisam probao, radili drugari i niko se nije proslavio.Nemas potrebe drzi se dkc i pionira.
P9241, dkc 4717, 5031,4943
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Jetste, cuo sam bas u par navrata da je skroz korektan.Ima odličnih LG hibrida.Rođak je imao Limanovu, odličan prinos na ovu godinu uz njegovu skromnu agrotehniku.Čuo sam od jednog poznanika koji obrađuje ozbiljnu količinu zemlje koji su još hibridi odlični ali nisam zapamtio jer me nije interesovalo.
Koji hibrid ispada iz komusine ?To je tačno, ispada iz komušine.Mislim da mi je taj to i rekao ali zaista nisam obraćao pažnju.