Paracinac88
Član
Pioneer 9911 i 0164 a od DkC-a samo 5068
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako radi moj burazer mesavina i ureja zajedno u prolece pre setve nista ne zaorava i za suncokret i za kukuruz. Kolicine djubriva ne znam ali su mu prinosi ekstraJel iko pokusi u sjetvu kukuruza da dubrenje obavi odjednom...recimo..bacim rasipacom 50 kila petneske i 25 kila ureje po dulumu.isfrezam .sjetva i posle samo prskanje
Mi prihranjivanje radimo rasipacom a nije to bas neko resenje pogotovo kad je susna godina...mozda se jos neko javiTako radi moj burazer mesavina i ureja zajedno u prolece pre setve nista ne zaorava i za suncokret i za kukuruz. Kolicine djubriva ne znam ali su mu prinosi ekstra
Znam da radi...al isto vjerujem da pola dubriva u prihrani propadne...bacim ga a nikako da se otopi.jos i sjebe listove kukuruza pa i njemu treba vremena da se oporavi90 posto ljudi tako radi
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Sta tako radi90 posto ljudi tako radi
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Vestak je tu bitan, spartac na tavan pa kad ukinu hemiju spustaj ga doleNista bez medjuredne obrade i pustanje djubriva na red,spartac je zakon za kukuruz
Baca djubrivo pre predsetvene pripreme i caoSta tako radi
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока