2808
Član
zp 600, seme od prosle godine ostalo za nekih 2 ha,tretirano pred ovogodisnju setvu,nije radjen njivama tretman na ,,crno".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cemu sluze oni patrljci sto se vuku po brazdi?Mi tek danas zavrsili setvu kukuruza
Nurelle D.
U setvi nicemu kad zavrsim setvu onda zakacim te zagrtace da ne stoje tako doleCemu sluze oni patrljci sto se vuku po brazdi?
Nema ga. Kažu da je i on zabranjen. Ja uzeo savate i još nešto uz njega na V počinje, valjda volley. Sutra da ih prašim.Nurelle D.
Jesi radio ranije tu kombinaciju, dikamba +10g peak?Ja sutra planiram neke njive do komšija i uzglavnice, da pređem sa dikambom i peak-om (pola doze) da zaustavi samorast suncokreta, a sledece nedelje spremna hirošima!
Pitam zato sto sam ja hteo da pravim kombinaciju dikambe i peak zbog samorasta expressa sutra pa razmisljam o kolicini oba. Syngenta ima vec gotovu kombinaciju dikambe i prosulfurona ali mislim da nije dorasla ekspresu u toj koncentraciji. Zvacu syngentinog zastitara da pitam sutra. PozdravNisam radio, što pitaš?
Kako da nisi koristio punu dozu ako vec ima toliko samoniklig suncokreta?Danas oprskan kukuruz u fazi 3 lista Matonom u kolicini 0.33l/kj. Samo da zaustavi samonikli suncokret koga bas ima.