Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde daj Boze, a jel moze nastetiti pola doze mustanga kukurizu koji ima 1 list (ako odbijrmo kotiledon)?Chenopodium album= pepeljuga
u 2-4 listu sigutno resava mustan u pola dozi
https://www.corteva.rs/proizvodi/zastita-bilja/mustang-forte.html
Sacekaj 3-4 dana, mislim da to nije problem, zasto rizikovati.Ajde daj Boze, a jel moze nastetiti pola doze mustanga kukurizu koji ima 1 list (ako odbijrmo kotiledon)?
Sve to? Mogao si jos neki otrov dodati,kad već ne štedis....Ja sam spremio za zeleno prskanje, Siran, Dinbo, Mustang i Rezon, to ce ici sve zajedno.Mislim da rezon moze do litar po h. isao sam 1.5l/h na crno. Nema neke prevelike trave ali taman u petom listu planiram da ga prodjem i posle ako zatreba u desetom ide Skaut, to mi je neki recept godinama unazad za cistu njivu, bez travke.
Ne vidim u cemu je problem, Siran ne resava sve trave, dikamba takodje, ima gde imam malo poponca, za njega je najbolja mesavina, Mustang, dikamba i rezon, u nesto manjoj dozi.To su ujedno i jeftinije varijante za zeleno prskanje.Sve to? Mogao si jos neki otrov dodati,kad već ne štedis....
Moze ali ako je kukuruz klijao, pitanje je hoce li biti neke stete na klicu.Ja sam prosao drljacom posle setve, tada nema nikakvih problema.Lakse mi je kada prskam, lepse vidim gde sam prosao, mogu i nocu da radim i ako je negde nezgodan teren, malo bolje pokrije seme Kod nas je zajebana zemlja, ako je malo vise vlazno u setvi onda se to ubrzo zategne i tu kukuruz me moze da probije, zato ga prodjem drljacom i razbije ga u fazi stezanja, ali to samo gde je potrebno.Da li se drljacom moze se resiti pokorica u kukuruzu nakon one dobre kise zemlja kao da je zabetonirana,i kukuruz slabo nice.
To stosi radio pionir je i protiv zicara i pipe znaci zasticen i dole i gore a kws je insekticid samo protiv zicara kao i svi ostali sto tretiraju ako ga nezastitis jos sa necim od pipe kad izade normalno dace ga grickati i ja sam uzo kws tretiran sa force al sam jos iso sa gaucom pola doze i nije pipnut ni jedanЧиме оно KWS третира семе кукуруза, мислим на инсектицид?
То им је зајебанција!
На њиви где је њихово семе, кукуруз изгрицкан по пропису. Јес' да иде он даље и нема опасности да буде заустављен, али разлику између њега и "Пионировог" семена кога сам ја "гаучирао" је јасно видљива - "Пионир" практично нетакнут.