Kukuruz 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pionir 0217 u jednoj parceli sejan 16.4. sklop oko 80%. Negde je 3. list, negde još nije izbio na površinu. Na pojedinim mestima gde nije nikao ima ostataka trulog zrna, ali uglavnom nema ničeg, nikakvih tragova da je uopšte posejano, tako da je verovatno žičar ili neki drugi insekt. Svi insekticidi za tretiranje osim onih predviđenih za kukuruz 0 bodova.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Pionir 0217 u jednoj parceli sejan 16.4. sklop oko 80%. Negde je 3. list, negde još nije izbio na površinu. Na pojedinim mestima gde nije nikao ima ostataka trulog zrna, ali uglavnom nema ničeg, nikakvih tragova da je uopšte posejano, tako da je verovatno žičar ili neki drugi insekt. Svi insekticidi za tretiranje osim onih predviđenih za kukuruz 0 bodova.

Stevan
Seme nije dobro.Imam ga 10 ha i loše nice,ima trulog ima svašta. Kilav je jako ostali bolji mnogo.

Stevan
Seme nije dobro.Imam ga 10 ha i loše nice,ima trulog ima svašta. Kilav je jako ostali bolji mnogo.
Probao sam klijavost pre setve, bila je 95%, ali u idealnim uslovima temperature i vlažnosti zemljišta. Ja ga imam u dve male parcele različitih tipova zemljišta, drugu još nisam stigao da pogledam.

Stevan
jos prosle god sam primetio da je jako los 0217, kilavio isto tako, posle u zevti bilo masala trulog klipa, ajde ja sve to povezao sa losom godinom, debil ga uzmem ponovo i po svemu sudeci scenario se ponavlja, barem pocetak :sjasi:

Da imamo državu semenske kuće kad bi dobile po tamburi ali onako kako treba bilo bi bolje.
Ovako smo postali kanta za smeće. GUtamo sve i ako bude problem zalažu ti oci sa par vreća istog ako ne i većeg stanja.

jos prosle god sam primetio da je jako los 0217, kilavio isto tako, posle u zevti bilo masala trulog klipa, ajde ja sve to povezao sa losom godinom, debil ga uzmem ponovo i po svemu sudeci scenario se ponavlja, barem pocetak :sjasi:
Kod mene prošle godine 0217 bio među najboljima. Nikakvih problema nije bilo....
Ove godine tek treba da vidimo, moj bi trabalo polako da niče ako već i nije. Setva 25 aprila.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Kod mene prošle godine 0217 bio među najboljima. Nikakvih problema nije bilo....
Ove godine tek treba da vidimo, moj bi trabalo polako da niče ako već i nije. Setva 25 aprila.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Eto vidis....onda sam ja verovatno dobio takvo seme, uzas sta je bilo plesnavog

P1241, сејан 14. априла. За разлику од P0217 ницање задовољавајуће, али је и земљиште овде другачије.
Овде нема штете од птица, третиран маском и инсектицидом Sirocco. Има фазана и врана, ваде по околним њивама.
2e1d621015f27aabdfb6156f755c27b9.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh