Zato sto uskoro ide redovan tretman. Ovo je da ga zaustavi.Kako da nisi koristio punu dozu ako vec ima toliko samoniklig suncokreta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sto uskoro ide redovan tretman. Ovo je da ga zaustavi.Kako da nisi koristio punu dozu ako vec ima toliko samoniklig suncokreta?
Zao mi kukuruza, po meni su bedni atari za ovo doba godine.Zao te .
Nećeš da ga masakriras već mu daješ šansu da sam shvat
StevanPionir 0217 u jednoj parceli sejan 16.4. sklop oko 80%. Negde je 3. list, negde još nije izbio na površinu. Na pojedinim mestima gde nije nikao ima ostataka trulog zrna, ali uglavnom nema ničeg, nikakvih tragova da je uopšte posejano, tako da je verovatno žičar ili neki drugi insekt. Svi insekticidi za tretiranje osim onih predviđenih za kukuruz 0 bodova.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Probao sam klijavost pre setve, bila je 95%, ali u idealnim uslovima temperature i vlažnosti zemljišta. Ja ga imam u dve male parcele različitih tipova zemljišta, drugu još nisam stigao da pogledam.Stevan
Seme nije dobro.Imam ga 10 ha i loše nice,ima trulog ima svašta. Kilav je jako ostali bolji mnogo.
jos prosle god sam primetio da je jako los 0217, kilavio isto tako, posle u zevti bilo masala trulog klipa, ajde ja sve to povezao sa losom godinom, debil ga uzmem ponovo i po svemu sudeci scenario se ponavlja, barem pocetakStevan
Seme nije dobro.Imam ga 10 ha i loše nice,ima trulog ima svašta. Kilav je jako ostali bolji mnogo.
Rekao mi je 20g Peak i 0.5l dikambe po hektaru. Doduse nije delovao previse samouvereno.Napiši ovde šta ti je rekao... Ja ću ići sa tom kombinacijom, javljam za par dana kako je odradila posao!
Kod mene prošle godine 0217 bio među najboljima. Nikakvih problema nije bilo....jos prosle god sam primetio da je jako los 0217, kilavio isto tako, posle u zevti bilo masala trulog klipa, ajde ja sve to povezao sa losom godinom, debil ga uzmem ponovo i po svemu sudeci scenario se ponavlja, barem pocetak
Da imamo pameti ne bi kupovali od toga ko nas zajebe.Da imamo državu semenske kuće kad bi dobile po tamburi ali onako kako treba bilo bi bolje.
Ovako smo postali kanta za smeće.
To sve istoDa imamo pameti ne bi kupovali od toga ko nas zajebe.
Npr Agrosavinu hemiju vise ne kupujem od kad su uvalili Nikosulfuron.To sve isto
Eto vidis....onda sam ja verovatno dobio takvo seme, uzas sta je bilo plesnavogKod mene prošle godine 0217 bio među najboljima. Nikakvih problema nije bilo....
Ove godine tek treba da vidimo, moj bi trabalo polako da niče ako već i nije. Setva 25 aprila.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
A ko su ti tako posteni danas i ne zajebavaju uopste?Da imamo pameti ne bi kupovali od toga ko nas zajebe.