Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Too Sam i ja primetio...Kod mene u kraju kada zasuši najgore prodju oni što su najbolje nadjubreni.
Prvi počnu da podgorevaju.
Da dobivamo više kiše nego vi, to je činjenica, zato sam napisao prinosi u normalnin uvjetima i tako nekako i je, ali naravno nekad suša uzme danak...Mani ti djubrivo druze,napisi nam koliko dobijate kise ,mi ovde u ovoj vukojebini nasoj kad bi toliko djubrili u sve cescim godinama sa izrazitim manjkom padavina,ne bi imali ni zrno jedno za vrsidbu,sve bi zivo izgorelo.Evo i sad kad u juznom banatu pada kisa,kod nas suncano i vetar pojacava.
Valjda je original. Piše Bayer na ambalaži.Brankovicu da li je to original Mesurol? Ima svega na trzistu. Ja sam sa pravim isao oko 70 ml i mesao ga sa pivom i bilo mi je i dovoljno i uspesno za 8 s.j. tako da i nije neka velika cena kad vidis koliko mozes dugo da ga koristis.
Njihova strucna lica kazu da ne utice. Nisam sejao psenicu na kukuruz od kako koristim adengo.Utice li adengo sa 0.2 lit po kj na usev sledece godine jer "radi" i zemljisno? Konkretno na tanjiranu psenicu na jesen?
Nurell D.Ima li neki preparat za prskanje kukuruza preko lista protiv insekata, puževa ili čega već da ga ne grickaju?
moze da se mesa sa herbicidima?Nurell D.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Trebalo bi da može...moze da se mesa sa herbicidima?