Mi od nedelje nagrcemo naš.A moj kukuruz posejan pre dve nedelje se lepo uredio,preziveo tu cuvenu ladnocu malo lutala klica te gore te dole nije znala dece ali na kraju ipak izasao tamo de treba
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi od nedelje nagrcemo naš.A moj kukuruz posejan pre dve nedelje se lepo uredio,preziveo tu cuvenu ladnocu malo lutala klica te gore te dole nije znala dece ali na kraju ipak izasao tamo de treba
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Sa klinovima samo je nismo spustili skroz do kraja.Sa klinovima na krilima Ili ste ih skinuli i samo ramu vukli
Naravno,imaš vremena do 3 lista.Jel smije adengo na kukuruz koji tek izlazi iz zemlje?
Jesi zvao ovog cejana,ima li Royal Flo?Da li se royal flo dobro pokazao kao repelent?
Znam da ga vise nema u prodaji, ali evo ovaj prodaje
https://www.kupujemprodajem.com/dvo...tva-za-zastitu-bilja-pesticidi/oglas/27078623
Nisam uspeo da ga dobijem, pokusavao par putaJesi zvao ovog cejana,ima li Royal Flo?
Ja zvao nekoliko puta,slao poruku,ne odgovara.
I meni bi trebalo 2 l. za soju.