Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako niste ranije primetili da odlazi manje semena nego sto treba nego kad ste zavrsili
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Kako niste ranije primetili da odlazi manje semena nego sto treba nego kad ste zavrsili
Onaj sto je trebao da kontrolise je zatajio,seme je izlazilo kad je okrecao tocak ali samo teraj..sad ne znam da li da presejem ili da posejem suncokret ili tako da ostavim..Pa majku mu kontrolises li ista prilikom sjetve, ja svako stajanje za dosipanje djubriva u sijacicu kontrolisem sjeme, malo krenem tocak, pogledam kako stoje zrna na ploci, izgubi se vremena ali bolje i gubiti vreme nego nakaradno posijati...
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Primetio na zadnja dva jutra,nista mi ne govori haos..Kako niste ranije primetili da odlazi manje semena nego sto treba nego kad ste zavrsili
Fao 400 Gloriet..otislo je 20 vreca a trebalo je 24..Koja je fao grupa hibrida sto si sejao
Mozda bude po dva klipa na tim sto su na vecom razmaku...
Ja licno bih ostavio jer ipak si potrosio oko 17-18 malih vrecica, skupo je to da se unisti
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
To je 20 % manje semena, nije to ni malo da fali, a možda ni mnogo. Rizik je presejati, nije to malo para ovih 20 vreća. Plus opet trošak semena, goriva za setvu.Fao 400 Gloriet..otislo je 20 vreca a trebalo je 24..
Ja bi ostavio . To je 58.000 biljaka po ha. Zrno ti je u proseku na 25 cm.Pozdrav..imam jedan problem,sejali smo danas kukuruz na 21cm sa majevicom,seme je bilo krupno i vakum nije na svaku rupu nalepio zrno,pa sada imam jedno zrno na 21cm pa onda 42cm pa drugo i tako..15jutara je u pitanju..presevati i sta raditi? 100000zrna sam manje posejao nego sto je trebalo..
Bas tako,mozda cu cekati da nikne..To je 20 % manje semena, nije to ni malo da fali, a možda ni mnogo. Rizik je presejati, nije to malo para ovih 20 vreća. Plus opet trošak semena, goriva za setvu.
Fakultet sam zavrsio sada sa ovim..I drugi su ti rekli... Ne diraj, to je što je, naučio si školu za ubuduće...
I moj drug se tako zeznuo, kad je štelovao razmak gledao tabelu za kukuruz i 22 rupe na ploči a sejao suncokret sa 18 rupa na ploči, umesto na 22cm posejao na 28 ili 30,bem li ga... Bilo dobro, svakako bolje nego presevati...