Nije u tome problem. Pitanje je sta raditi kada 50% povrsine na 10cm nema vlage. Ne pamtim kada smo dobili jacu kisu od 5l po kvadratu, a vetrovi neumorno isusuju.Isti hibrid, isti dan, isto stanje...
Kome je rano nek čeka đurđevdan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije u tome problem. Pitanje je sta raditi kada 50% povrsine na 10cm nema vlage. Ne pamtim kada smo dobili jacu kisu od 5l po kvadratu, a vetrovi neumorno isusuju.Isti hibrid, isti dan, isto stanje...
Kome je rano nek čeka đurđevdan..
Pa koliko budes stigao,otici s motikom ubaciti tamo gdje fali......je posao,al barem nesto da pojacas sklop....Bas tako,mozda cu cekati da nikne..
Pa jesi brojao? Ako je 100 000 to je do kombinacije za razmak. Toliko omašiti neće da je vakum na 50%Pozdrav..imam jedan problem,sejali smo danas kukuruz na 21cm sa majevicom,seme je bilo krupno i vakum nije na svaku rupu nalepio zrno,pa sada imam jedno zrno na 21cm pa onda 42cm pa drugo i tako..15jutara je u pitanju..presevati i sta raditi? 100000zrna sam manje posejao nego sto je trebalo..
Ostalo 4 setvene jedinice,mala rupa na ploci i nije mogla da zadrzi zrno nego preskakala..Pa jesi brojao? Ako je 100 000 to je do kombinacije za razmak. Toliko omašiti neće da je vakum na 50%