Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam ja to komso, ali jos gore odem veceras da obidjem njive kad ima sta videti. Dobra pokorica jedno 6-7mm debljine. Sutra cu ga povaljati pa stabude, barem pokoricu da razbije.Komšo nema potrebe.
Kad je suvo,a kukuruz na granici vlage,onda ga povaljaš.Sad ima dovoljno vlage u setvenom sloju,bar kod nas,a verujem da je tako i kod tebe.
Sijali smo mi 30/03 nikad ranijeAko budem stigao danas oko 18h ja ću isto izmeriti da vidim koja je T zemlje. Mada msl da je to ispod 10C. Mada i celu sledeću nedelju najavljuju pomalo kiše i hladno vreme pa onda ide Uskrs tako da može da se desi da odem u Maj mesec. Ajde neka neko javi ovde od ovih što su već posejali kukuruz (pa čak i oni s kraja marta) kakva je situacija kod njih. Ima li da se poznaje klica da je izašla?
Лако је причати из твог места и квалитетом земље у Баната,какав је квалитет земље у његовом селу,ви у такву не би сејали,пустили би да запарложи.Кисела земља до бола,треба сваке године 20 тона кречњака на хектар.Кад не падне киша 10 дана род уполови.Nikad niste imali los prinos kao taj ?,pa vi onda ni nemate susnih godina maltene,gde trosite sav taj novac ?.
Ne znam kako mesas ali imas dobar fazon - Sipas vrecu semena u najlonski dzak i dosta ce ti biti i 50ml rastvora, rukom zguzvas otvor dzaka da zatvoris i muckas 1-2m i posle toga radi kako hocesЗавршио јуче припрему већег дела парцела, наредна три дана припрема остатка и сетва. Немам пуно, али све радим после посла или викендом па мора по једна операција дневно или колико стигнем док не падне мрак.
Земља се никад боље није припремила, ове године сам први пут стигао да рано затворим бразду, па је киша и сушење додатно уситнило.
Третирао сам семе земљишним инсектицидом, на 50 мл инсектицида додао исто толико воде за једну с. ј. али није било довољно течности да све лепо покрије, мораћу данас да додам. После тога иде третман Маском за птице.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Ne znam kako mesas ali imas dobar fazon - Sipas vrecu semena u najlonski dzak i dosta ce ti biti i 50ml rastvora, rukom zguzvas otvor dzaka da zatvoris i muckas 1-2m i posle toga radi kako hoces