Greje, cuva vlagu i golica klicu kukuruza da ozadje napolje ranije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno je da hladi vodu kada se pomesa sa njom. To sam video kada je rastopim da bih sipao u prskalicu kao folijarno.Ali suprotno tome a ne znam kako i sta se tacno desava u zemljistu ispusta temperaturu greje zrno i klicu i krece brze na gore. Ima i neki snimak na yt oko djubrenja kukuruza u trake bas zbog toga ali ga ne mogu naci. Takodje bio je rad u vezi toga i na mom fakultetu ali iskren da budem nisam se udubljivao u tematiku pa sam i zaboravio.Nemoj da preteraš sa ureom, može da zaledi setveni sloj.....
Šalim se naravno....
@Mušovac dali si nekad hladio pivo na nekom izletu, u buretu gde se sipa voda i urea?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nisam nikad isao u oranje sa setvospremacem. Imamo neki manji za tafea ne znam kako ce raditi u oranju. Ali probacu.Mozes sad razbacati ureu ali bolje da ides setvospremacem nego tanjiracom
Pa obicno tanjiramo. Sjetvospremac koristimo uglavnom u duvanu nakon tanjiranja.Pa u čemu ćeš raditi sa setvospremačem ako nećeš u oranju???
Nisu mi jasni ovi prinosi.Prosle godine na jednoj parceli bacili smo nekih 350kg/ha npk 3x15 i posle jos 300kg/ha kan madjarski. I bilo je nekih 1.3t/ha kukuruza. A komsija odmah do nase njive je bacio 300kg uree. Imao je prinos preko 5t/ha. Ove godine nije neka razlika urea i kan tako da cemo probati ureu. Zadrljao sam oranja i prilicno je ravno da li je ok da sad bacim ureu i da jednom predjem tanjiracom pa da stoji do pred sjetvu? I onda jos jednom tanjiracom.