Kukuruz 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora se baciti pa kako god nam bilo, nadamo se najboljem.
Mora se samo umreti.....
Kažu po jutru se dan poznaje, ako cela godina bude suva i topla kao što je pičela definitivno je bolje ne bacati gotove novce niz vetar. Teško će se opet pokuputi na gomilu.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Sta si joj reko drugarice zaboravili ste nesto u jaslama

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Dok su DEKALBOVCI isli tako da nude sad krenuli LG i ovi iz Syngente,juce bio i kazem mu necu brzo kuci on mi kaze ma ja cu tu po selu da se majem danas ne zurim nigde

Išao jutros na mlin da kupim brašna i tamo otvorena vrata od gazdine kancelarije.Kada me je video pozvao me unutra i tako je sve počelo.Da je došla direktno kući misliš da bi ja sada pisao ovde?! 🤣 Dobio bi oklagijom od gospoje a možda bi radila i čakija, ko zna šta joj je u tom momentu bilo pri ruci. 😱

Nekoliko puta sam bio zrtva promoterki i dalje cu biti to je jace od mene :osmeh: ,kad ono bude leto pa obilazimo useve naravno sami...
a kukuruzi stoje pravo pa jedri,brojimo koliki je razmak,,,u redu

Jeste ima akcija na svakih 10 dzaka imas 400 din povracaja

Hvala ti Darko neko da kaze za kukuruz njihov nesto,do sad nisam nikad njihove hibride imao znaci nisu za pohvalu

Jeste ima akcija na svakih 10 dzaka imas 400 din povracaja

Ako ne znas nemoj podjebavati. Prosle godine je takodje bila akcija pa su mnogi zakasnili jer nisu bili obavesteni. Ni ja ne sejem njihove kukuruze, ali zato suncikrete sejem samo njihove.

Pa lepo ti kazem na svaki 10 dzaka imas 400din tako mi rekli i das im broj ziro racuna i preko neke aplikacijr im saljes QR kodove i oni ti posle pare uplate na racun...

Sijao sam Syngentu prije 5-6godina.I usporedno Pioneer grupa 450otprilike i jedan i drugi hibrid .Rod je bio podjednak malo vise P dao ali mi se nije svidjalo sto je ga vjetar porusio a P nije eto to su moja iskustva.Ne sjecam se koji je bio u pitanju hibrid jer od tada samo P.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh