Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce da sam se zeznuo, mozda sam racunao 100e za 2 ha jer sam razmisljao da ga radim samo na 2 ha povrsine jer ga do sad nismo koristili pa da ga probam. Na kraju ga nisam ni kupovao jer je cale vec narucio sve "sastojke" hirosime pa smo isli sa njom i mogu reci da sam prilicno zadovoljan.. Na nekim delovima nekih parcela je trebalo da se urade male korekcije ali ne mogu da kazem da je lose uradila posao..Milane, nije toliko Adengo. Oko 120-125 evra je bilo litarsko pakovanje. A to je za 2.5 ha.
Više od polovine površina sa kukuruzom radim sa Adengom, uz dodatak dikambe.
Mislim da ga vise nema u ponudi.Онда добри стари КВС Кермес и нема глава да те боли да ће да се круни.
Бар се није крунио али зато берачи су се распадали.Kermes se baš lako brao.
Dkc se tesko bere, brzo otpusta vlagu i sa 25% se kruni samo tako, ostane 200 kg zrna na dnu svake prikolice....-Svaki moze da se bere u klipu, ako se ispostuje vreme berbe tj. kada kukuruz ima 27-28% vlage. Sa 23-24 vec pocinje osipanje zrna.
Jes' ali na ovom tlu to ne moze izgurati, jako propusno za vlagu, ako se uhvati sta sa skracenom vegetacijom.Za branje su fao 600 i 700
Posejao sam na 16.5 do 17,zeznuo se, nisam hteo tako, prvog aprila posejani kukuruziА какво му је опрашивање (и његово време) и осетљивост на сушу, ако поредиш са осталим што виђаш по атару?
И који си склоп сеј'о?