DraleTD
Član
Шта можеш чути од промотера сем хвалоспеве како су најприноснији хибриди, али да се они не хвале по фб и осталим групама и форумима.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga pre brao i situacija je sledeca, rano ujutru dok je rosa runjenje je prihvatljivo, malo se runi, tokom dana kada ugrije bas se puno runi i bolje bataliti posaoKakav je za branje beracom ovaj p9241 fao 300?
То свакако, али бих хтео да чујем разлоге Параћинца зашто се одлучио да их проба.Шта можеш чути од промотера сем хвалоспеве како су најприноснији хибриди, али да се они не хвале по фб и осталим групама и форумима.
Koliko iznosi zarada na rodu 1t/ha i cijeni 30din?Za tridesetak jutara kuruza seme i ureja oko 8000e
Pa kad kupuješ skupe hibrideZa tridesetak jutara kuruza seme i ureja oko 8000e
Sa jednom tonom po hektaru?40.000€
I ne znam se pise odvojeno
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
100-110kg po kj.Kada bacaš Uree kao da je srećna godina.
Iskreno nista nisam cuo,sejao sam bio jedne godine Pako hibrid njihov ali to je bilo davno i nije bio los... ja sam fan pionira iskreno ali DKC nadrvio cene i razmisljam se da uzmem ovu Minervu za probu njihovu pa sta bude...jel sejao neke ova dva hibrida sto sam napisao od syngete?Параћинац, шта си практично чуо о њима, па да узмеш да их сејеш лпд себе?
Da li ti je promoter pricao o akciji koju imaju da vracaju odredjeni deo para po vreci kukuruza ili suncokreta.Iskreno nista nisam cuo,sejao sam bio jedne godine Pako hibrid njihov ali to je bilo davno i nije bio los... ja sam fan pionira iskreno ali DKC nadrvio cene i razmisljam se da uzmem ovu Minervu za probu njihovu pa sta bude...jel sejao neke ova dva hibrida sto sam napisao od syngete?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ма не да нисам сејао, већ нисам ни чуо за њих, а тек тако да будем "бета-тестер за своје паре" нешто и немам воље. А треба ми неки ранији хибрид (до ФАО 400) за једну њиву....jel sejao neke ova dva hibrida sto sam napisao od syngete?