Sejao sam sygenta carioca par godina, par godina sam davao šansu o ns semenu,i prosle sam probao mass, ove godine ide dkc 80 posto ostatak pionir...Da li si probao jos neke semenske kuce sejati i imati neki ogled za sebe ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejao sam sygenta carioca par godina, par godina sam davao šansu o ns semenu,i prosle sam probao mass, ove godine ide dkc 80 posto ostatak pionir...Da li si probao jos neke semenske kuce sejati i imati neki ogled za sebe ...
Cemu onda ti ogledi ako je narokano stajnjaka pileceg i navodnjavano, nema nikakve svrhe osim pumpanja prinosa. Merodavan ogled na zemlji sa npk i urea pa koliko ga bog zalije. Tu se vidi koliko je dobar, ko ima uslove da zaliva merkatilu kukuruz na velikim povrsinama, koliko se to i isplati na cenu od 15 din kukuruz i nafte od 170 din...Hvala na linku ali to je iz RS bih . To me ne zanima . Npr makroogled iz Kladara mi je u komsiluku . To je prepredjubreno pilecim djubrivom i navodnjavano . Dubica je rijecni nanos i specificna mikroklima . Zanima me iz Srbije , Tamis , Kikinda su radili ?
Sta je sa Garisom ?
9911Mi danas preuzeli Pionir…
9911Sta si uzeo?
Sent from my SM-A315G using Tapatalk