Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je radi falenjaАли праве покриће за прљав новац.
Lazu ljudi kojima sam licno vrsio i jos nosio na prijemno mesto, a ne oni koji sami radeЧитам ове приносе не могу за друге атаре да говорим али за мој могу,а поготово што сам у комбајну...Не могу да схватим зашто људи лажу о приносу говорим за мој атар и моје колеге(не мислим на никог са форума)И то дебело лажу.Знам како раде како ђубре,шта сеју,колико имају површине и не вреди...
To je radi falenja
Ima i kod nas takvihJa tako jednom drugaru uvek kazem 100-200kg vise nego mi rodilo al njemu uvek 50-100kg vise nego meni
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ove godine nema najbolje na jednoj njivi prosek 3012kg a druga 3026kg,pola sam samo skinuo nadam se druge polovine da ce biti bolje,nada zadnja umireGeci duplo upisao najbolju njivu, ili najgoru .
Ali kad vidim da ima stvarno gore od toga moram da budem zadovoljan i sa tim. Ali od kad radim zemlju gori prinos nisam imaoOve godine nema najbolje na jednoj njivi prosek 3012kg a druga 3026kg,pola sam samo skinuo nadam se druge polovine da ce biti bolje,nada zadnja umire
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk