Osim kukuruza svo ostalo seme je već spremnoJa sam krenuo u potragu za semenom jer nas na proleće čeka ozbiljno iznenađenje.Imam info da je ovogodišnja semenska proizvodnja u totalnom fijasku pa da se obezbedim na vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Osim kukuruza svo ostalo seme je već spremnoJa sam krenuo u potragu za semenom jer nas na proleće čeka ozbiljno iznenađenje.Imam info da je ovogodišnja semenska proizvodnja u totalnom fijasku pa da se obezbedim na vreme.
Ja pitao na 10 tak mesta (staro seme je u pitanju, ono što smo sejali proletos). 9 odgovorili nema od toga ništa, a kod jednog možda nešto i bude.Ja sam krenuo u potragu za semenom jer nas na proleće čeka ozbiljno iznenađenje.Imam info da je ovogodišnja semenska proizvodnja u totalnom fijasku pa da se obezbedim na vreme.
Pa danas od novca to sve zavisi xd.Zdravlje dece i porodice je najvažnije,je.o i kukuruz i njivu i sve ostalo.
Ja sa 5.5 kj skinuo 17820kg. Od kad radim zemlju manji rod nisam imaoSkinuo sam do sada 5.5 kj, prinos oko 19000 kg, sve ostavljeno kuci, tacno cu znati u kg kad budem prodavao. Ostalo mi jos 3.5 kj da skinem kad se ovremeni za taj posao....
Nikog ne "podjebavam" samo sam napisao koliko je rodilo ovo sto sam skinuo, i sam sam iznenadjen koliko je izbacio na ovo nevreme. Zao mi je i znam da negde nije rodilo nista, ali nisam ja kriv zbog roga. Imao sam i sam 2012 oko 500 kg po kj....Sta da kazemo mi sa 1000 kg po kj ?,eno neki spominju vesanje.Mozda nemate takvu nameru,ali ovakvi postovi su poprilicno podjebavanje nas gde je bila ''kao'' susa.Kod nekih je 5-6t po hektaru prosek prinosa i u dobrim godinama i ljudi su zadovoljni.