Danas brali nesto u klipu. Sy Carioca povrsina 0.6 ha 7 punih bunkera sip 40. Druga parcela Pionir 9911 0.8 ha 3.5 bunkera. Manja parcela se nalazi uz seosku rjecicu i to je sigurno razlog boljeg prinosa, iako je cijelo ljeto korito bilo suvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet kišaJel hoce neko da mi otkrije tajnu proizvodnje kukuruza sa 5 tona po kj u suši, bez kiše?![]()
Samo na osnovu vlagomera, on je pokazao HL 70-72, obicno to bude vise. Kad popunim skladiste i vagnem prikolice koje budu za prodaju imacu cistiju sliku kakva je situacija sa ovim sto je kuci koliko tu moze da ima.Ko ti je rekao da je hl manji?
Imam 2 zmajevke 8 i 7t nijedna tura mi nije bila ispod 15t ove god,a moglo se jos tovariti
Tako je.Ja sam zalivao jedn deo kukuruza i soje otprilike od 15.7-22.7 i mislim da sam samo bacio gorivoDobra kiša je trebala krajem Juna.
Kod drugara prinos sa 13kj (5 parcela) ukupno 1700 kg.Danas sam cuo za rekordera za sada---na 3 jutra 9 dzakova
da da to je to,posto ovaj kaze da dzakovi nisu ni puni a i kvalitet sigurno slabiji u teziniKod drugara prinos sa 13kj (5 parcela) ukupno 1700 kg.