Danas brali nesto u klipu. Sy Carioca povrsina 0.6 ha 7 punih bunkera sip 40. Druga parcela Pionir 9911 0.8 ha 3.5 bunkera. Manja parcela se nalazi uz seosku rjecicu i to je sigurno razlog boljeg prinosa, iako je cijelo ljeto korito bilo suvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet kiša .. Ja danas zavrsio od 1500 pa do skoro 4000 po kj.. kako je gde bilo kise. prosek na kraju 2400.. Dogodine nova tura, nova avantura..Jel hoce neko da mi otkrije tajnu proizvodnje kukuruza sa 5 tona po kj u suši, bez kiše?
Samo na osnovu vlagomera, on je pokazao HL 70-72, obicno to bude vise. Kad popunim skladiste i vagnem prikolice koje budu za prodaju imacu cistiju sliku kakva je situacija sa ovim sto je kuci koliko tu moze da ima.Ko ti je rekao da je hl manji?
Imam 2 zmajevke 8 i 7t nijedna tura mi nije bila ispod 15t ove god,a moglo se jos tovariti
Tako je.Ja sam zalivao jedn deo kukuruza i soje otprilike od 15.7-22.7 i mislim da sam samo bacio gorivoDobra kiša je trebala krajem Juna.
Kod drugara prinos sa 13kj (5 parcela) ukupno 1700 kg.Danas sam cuo za rekordera za sada---na 3 jutra 9 dzakova
da da to je to,posto ovaj kaze da dzakovi nisu ni puni a i kvalitet sigurno slabiji u teziniKod drugara prinos sa 13kj (5 parcela) ukupno 1700 kg.