Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brestovcina, ovde kod nas je i dobra situacija, Nova Topola i okolina su šodorive zemlje i slabije trpe sudu.@Pionir
Iz kojeg si sela u Gradiskoj?
[/url]
Taze slika, malopre iz obilaska... Grmi, seva svud okolo, a na ovoj lokaciji sija, sunce... Ima nekih klipova, bem li ga šta, da očekujem, više me sekira kad će vršidba, cenim pre suncokreta..
Jes, al sa imt visoko klinastim plekovima.... Možda tu leži problem...@sremac84 Jel to na oranom?
Nije rana, u sred srede...
Bio danas do Beograda , kukuruzi daleko bolje izgledaju nego ovdje , ovdje u ataru pusaci bolje da ne ulaze u kukuruz. A kraj Tovarnika gdje je Matic vidio potop od kise ima takvih parcela kao sto je slikao sremac.@sremac84 Jel to na oranom?
Repiste?
Kod mene kolega bass na strnjici ,najbolja njiva a kukuruz svee izgoreoo unutra ...Ove godine barem vizuelno kukuruzi na strnjikama izgledaju najbolje.Na sojama su brzi poceli da podgorevaju
U južnoj Bački (šajkaška) najgora suša u poslednjih 70 godina , najmanje padavina za prvih 6 meseci ....a u julu nije bilo ništa ....
Mislim da smo najgore prošli od svih delova Srbije ali i panonske nizije !?